WELLNESS

Scale Wellness Suite: Ένα prive spa στον Άλιμο

Μια ιδιωτική σουίτα όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις εξειδικευμένες θεραπείες.

Η Wellness Suite των Scale Suites είναι κάτι παραπάνω από ένα spa. Βλέπεις, έχει έναν πολύ δικό της χαρακτήρα και μία ιδιαίτερη προσέγγιση της ομορφιάς και της χαλάρωσης. Πρόκειται για μία ιδιωτική σουίτα, έναν prive χώρο, όπου μπορείς να απολαύσεις το massage σου ή κάποιες θεραπείες ομορφιάς με όλη εκείνη την πολυτέλεια που ονειρεύεσαι να έχεις αυτές τις στιγμές.

Το Nou-Pou συνάντησε την Υπεύθυνη της Wellness Suite και Θεραπεύτρια- Αισθητικό, Αντωνία Οικονομοπούλου, με την οποία έκανε μία κυριολεκτικά όμορφη συζήτηση.

Τι εννούμε όταν λέμε «prive σουίτα»

Είναι σαν ένα καταφύγιο  ομορφιάς όπου έχουν συγκεντρωθεί όλες οι δυνάμεις της φύσης και συνωμοτούν υπέρ της δικής σου ομορφιάς. Στο καταφύγιο αυτό μπορείς να τρυπώσεις μόνη/ μόνος ή με παρέα και να απολαύσεις τις υπηρεσίες των εξειδικευμένων αισθητικών και θεραπευτών, χωρίς την παρενόχληση ενός επόμενου ραντεβού ή κάποιων άλλων επισκεπτών.

«Έχει τύχει να κλείσουν τη Wellness Suite μαμά και κόρη για θεραπείες ομορφιάς, φίλες για μανικιούρ- πεντικιούρ ή ένα ζευγάρι που επιθυμεί να χαλαρώσει μέσα από την πλούσια γκάμα επιλογών που έχουμε για massage».

Ο χώρος κλείνεται κατόπιν κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου των Scale Suites και είναι αποκλειστικά δικός σου. Να σημειώσουμε πως τις υπηρεσίες της Wellness Suite μπορούν να έχουν τόσο όσοι μένουν σε κάποια σουίτα των Scale Suites, αλλά και οποιοσδήποτε εξωτερικός επισκέπτης το επιθυμεί.

Ποια είναι η διαδικασία ομορφιάς που ακολουθείται

Η ομορφιά οφείλει να ακολουθεί μία ιεροτελεστία. Εσύ καλείς για να κάνεις την κράτησή σου και η Υπεύθυνη της Wellness Suite, Αντωνία Οικονομοπούλου, σε συμβουλεύει κατάλληλα για τις θεραπείες που προτείνει να επιλέξεις με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας και του σώματός σου.

Η Υπεύθυνη της Wellness Suite, Αντωνία Οικονομοπούλου, είναι Θεραπεύτρια και Αισθητικός. Έχει εκπαιδευτεί 16 χρόνια στον κλάδο της, ενώ έχει ζήσει και εργαστεί πάνω στο αντικείμενό της στην Ιρλανδία, την Αγγλία και στην Ελλάδα. Έχει τη γνώση και την εμπειρία, για να καθοδηγήσει τον κάθε επισκέπτη αυτού του prive spa, ενώ συστήνει με το φωτεινό της χαμόγελο ό,τι είναι καλύτερο για εσένα και τη φυσική σου λάμψη.

«Η ηλικία ή το φύλο δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο για εμάς. Ως βασικά κριτήρια για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας λαμβάνουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιδερμίδα και τον τρόπο ζωής του ατόμου. Το ξέρατε για παράδειγμα ότι στην Ελλάδα λόγω του φωτεινού ήλιου οι γυναίκες έχουν περισσότερες ρυτίδες και πιο αφυδατωμένο δέρμα, από νεαρή ακόμη ηλικία, συγκριτικά με άλλες χώρες;»

Στη συνέχεια διαλέγεις εάν θέλεις να απολαύσεις τη θεραπεία σου με φως στον χώρο (και θέα θάλασσα) ή αν θα προτιμήσεις ένα πιο ήρεμο και ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση το περιβάλλον της σουίτας είναι πολύ φιλικό και χαλαρωτικό, αφού άλλωστε η γενικότερη φιλοσοφία των Scale Suites βασίζεται στο motto «Feels Like Home».

Θεραπείες ομορφιάς με άμεσα ορατά αποτελέσματα

Όλα είναι πλέον έτοιμα για τη θεραπεία που θα σε αναζωογονήσει και θα σε τονώσει. Οι θεραπείες ομορφιάς έχουν διάρκεια από 30 έως 90 λεπτά και διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες:

-Αντιγήρανση (π.χ. ενίσχυση της ελαστικότητας, ενυδάτωση, ομοιογένεια στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας)

-Λύσεις για εξατομικευμένες ανάγκες (π.χ. θαμπό δέρμα, ερεθισμός και κοκκινίλες, υπερβολική λιπαρότητα)

-Ανδρική περιποίηση

-Πρόσθετες θεραπείες (π.χ. η Feast your Eyes add-on Treatment που φροντίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια)

Να σημειώσουμε πως υπάρχουν ειδικά πακέτα θεραπειών, για μία ολοκληρωμένη περιποίηση ομορφιάς και χαλάρωσης μαζί, αλλά και εξατομικευμένα πακέτα με βάση τις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι άμεσα ορατά

Κάθε θεραπεία ομορφιάς διαρκεί 5- 6 εβδομάδες. Αν φροντίσεις για τη συντήρησή της με τη βοήθεια των αντίστοιχων καλλυντικών προϊόντων, η διάρκεια επιμηκύνεται στις 10 εβδομάδες.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και βραβευμένα. Οι σειρές καλλυντικών προϊόντων ομορφιάς της ELEMIS ξεχωρίζουν για τα πραγματικά φυτικά συστατικά τους και την υψηλή ποιότητα, που μπορείς εύκολα να αντιληφθείς από την υφή και το άρωμα.

Τα επαγγελματικά προϊόντα ELEMIS υπάρχουν σε ελάχιστα σημεία (ξενοδοχεία και spa πέντε αστέρων) σε όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα μάλιστα η Wellness Suite πρόσθεσε μία 100% Vegan σειρά καλλυντικών προϊόντων, τη Superfoods.

Εξειδικευμένες θεραπείες massage για όλες τις περιπτώσεις

Το massage κι αν αποτελεί μία ιεροτελεστία…  Η Αντωνία μάς συστήνει πέντε διαφορετικές κατηγορίες massage, για να διαλέξουμε αυτή που πραγματικά έχουμε ανάγκη.

«Στον χώρο μας μπορείτε να κάνετε εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ, μασάζ για εγκυμοσύνη το οποίο ενδείκνυται για όσους δεν μπορούν να γυρίσουν μπρούμυτα αλλά και για πολλές ακόμη περιπτώσεις αφού πιέζουμε τα πιο σημαντικά σημεία για την απόλυτη χαλάρωση, θεραπείες exotic περίδεσης και απολέπισης σώματος, μασάζ για αποτοξίνωση και λιπογλυπτική.»

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι επιλογές της Wellness Suite για μασάζ συστήνονται με βάση τις ανάγκες του κάθε σώματος. Όπως υπάρχει ειδικό μασάζ για εγκύους, έτσι υπάρχει αντίστοιχα και μασάζ για μετά από εκγύμναση και ανακούφιση από μυϊκούς πόνους.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως κάθε παράμετρος ομορφιάς και χαλάρωσης έχει υπολογιστεί και φροντιστεί, έτσι ώστε να φύγεις από αυτή τη σουίτα με το αίσθημα της τόνωσης και αναζωογόνησης. Γιατί η λέξη wellness βρίσκει εδώ απόλυτα το νόημά της.