MARKET

Η JYSK φτάνει στη Γλυφάδα

Το Σκανδιναβικό design φτάνει πλέον και στη Γλυφάδα και μέσω των εξαιρετικών προσφορών για τις οποίες φημίζεται η JYSK παγκοσμίως γίνεται προσιτό σε όλους.

Η JYSK είναι μια Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων, (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) που διαθέτει πάνω από 2.900 καταστήματα και πάνω από 23.000 εργαζόμενους σε 51 χώρες σε όλο τον κόσμο και εμπορεύεται όλα τα είδη για το σπίτι.

Το νέο κατάστημα JYSK Γλυφάδας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη Αυγούστου στη Λ. Βουλιαγμένης 111.

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας για το κατάστημα JYSK Γλυφάδας

Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group. O ιδρυτής της, Lars Larsen, ήταν γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που είχε πάντα «μια σπουδαία προσφορά για όλους».

Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στο Aarhus της Δανίας ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία.

Το 2004 η JYSK τύπωσε και μοίρασε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας την αυτοβιογραφία του Lars Larsen. Αυτό, αλλά και το γεγονός ότι ο Δανός επιχειρηματίας εμφανιζόταν ο ίδιος στα πρώτα διαφημιστικά σποτ της JYSK τον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στη Δανία!

Διαβάστε σε e-book την αυτοβιογραφία του Lars Larsen

Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.900 καταστήματα σε 51 χώρες σε όλο τον κόσμο: Με παρουσία σε σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και σε πολλές χώρες της Ασίας η JYSK αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες λιανικής στον κόσμο. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,794 δισεκατομμύρια ευρώ. Η ανάπτυξη είναι σταθερή και ελεγχόμενη και το συνολικό προσωπικό αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους.

Το 2015, στο αποκορύφωμα της κρίσης, όταν πολλές μεγάλες εταιρείες αποχωρούσαν από την Ελλάδα, η JYSK επέλεξε να έρθει και να επενδύσει στη χώρα μας. Η επιτυχημένη πορεία της JYSK στην Ελλάδα δείχνει ότι η δανέζικη αλυσίδα έχει ένα concept που αντέχει στα δύσκολα, για αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη η απρόσκοπτη εφαρμογή του πλάνου επέκτασης παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά λόγω της πανδημίας. Στην Ελλάδα η JYSK έχει αυτή τη στιγμή 36 καταστήματα. Πολύ σύντομα και η Γλυφάδα θα αποκτήσει το δικό της κατάστημα JYSK, ενώ στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα πολλών ακόμα καταστημάτων στην Ελλάδα.

Ο Lars Larsen εγκαινιάζει το 1ο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα, στην Αθήνα (Σεπτέμβριος 2015)

H JYSK πιστεύει πως η ποιότητα δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζει μια περιουσία. Ο λόγος που έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είναι η ποιότητα σε καλή τιμή. Τα στρώματα, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια, τα διακοσμητικά, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου αλλά και τα έπιπλα κήπου έχουν όμοια ποιότητα με εκείνη των ακριβών εναλλακτικών επιλογών – αλλά σε χαμηλότερες τιμές.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα και είδη διακόσμησης. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις της JYSK για την ανανέωση του σπιτιού σας

Η ώρα των εγκαινίων πλησιάζει και οι προσφορές εγκαινίων που ετοιμάζει η JYSΚ αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία ανανέωσης για το σπίτι και τον κήπο που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Aκολουθήστε τη JYSK Greece στα Social Media

JYSK GREECE στο Facebook

JYSK GREECE στο Instagram

JYSK GREECE στο YouTube