MARKET

iRepair, η επιλογή-μονόδρομος για κάθε επισκευή

Όταν χαλάει το smartphone, το tablet ή ο υπολογιστής σου, η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό κάθε νότιου, εδώ και οχτώ χρόνια, είναι -δικαίως- ‘iRepair’. 

Και οι δυο εδώ (και, τώρα που το σκέφτομαι, μόνο εδώ) συναντιούνται. Και οι δυο εδώ έρχονται αναζητώντας την πιο εύκολη και οικονομική λύση. Και οι δυο εδώ στρέφονται όταν είναι απεγνωσμένοι. Σκέψου την, αν θες, κάτι σαν τον Dr. House. Έχει το ίδιο ιδιοφυή προσέγγιση στο να βρει την θεραπεία σε τεχνολογικά προβλήματα μπροστά στα οποία  οι υπόλοιποι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Αν και οι εκπρόσωποί της μιλάνε στον ασθενή με πολύ καλύτερο τρόπο. Ακόμη και όταν είναι φανερό ότι εκείνος το μόνο που ξέρει είναι να πατάει το on.

Η iRepair ξεκίνησε στα νότια και εκεί γιγαντώθηκε. Συγκεκριμένα ένα μικρό κατάστημα στην Γλυφάδα το 2007, με μόλις 3 τεχνικούς, αποτέλεσε την θρυαλλίδα για όλο αυτό που συνιστά σήμερα την πιο ραγδαία ανερχόμενη αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα με 11 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, παρουσία σε Αθήνα (Γλυφάδα, Μαρούσι, Περιστέρι), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Λάρισα και Μύκονο και πάνω από 100.000 επιδιορθωμένες συσκευές.

Ναυαρχίδα της εταιρείας αποτελεί το κατάστημα στην Γούναρη όπου βλέπεις να ξεδιπλώνεται σε πλήρη έκταση όλο το πλάνο της εξυπηρέτησής σου. Βλέπεις δηλαδή τους τεχνικούς, φανερά ικανοποιημένους από το γεγονός ότι κάνουν μια δουλειά που τους αρέσει (κάτι που καταλαβαίνεις από το γενικότερο παρείστικο κλίμα που επικρατεί-χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι 110% επαγγελματίες) να επιδιορθώνουν την συσκευή σου ενώ εσύ χαζεύεις την γκάμα αξεσουάρ, τελειώνεις τον καφέ που πήρες ή σερφάρεις στο internet.

Γιατί στην iRepair το επίπεδο υπηρεσιών είναι τόσο υψηλό όπου δεν χρειάζεται να αφήσεις την συσκευή σου και να την πάρεις πίσω μετά από αρκετές μέρες. Πάνω από το 90% των επισκευών ολοκληρώνονται σε περίπου 20 λεπτά!  Μπαίνεις, το φτιάχνουν και φεύγεις. Αυτό θα πει ταχύτητα και εμπιστοσύνη. Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια σου και ξέρεις ότι δεν πρόκειται να παραβιαστεί κανένα από τα προσωπικά δεδομένα που περιέχει το κινητό σου.

Συνήθως, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τι θα κάνεις τώρα που σε χτύπησε ο δαίμονας της βλάβης. Και είναι σίγουρο ότι, φεύγοντας, θα χτυπήσεις στην πόρτα το χαμογελαστό πράσινο ανθρωπάκι, αφού θα έχεις μείνει καταϊκανοποιημένος από την ταχύτατη εξυπηρέτηση και ευτυχισμένος που έχεις την συσκευή σου σαν καινούργια ξανά στα χέρια σου. Δεν είναι τυχαίο ότι η iRepair διαθέτει από τους υψηλότερους δείκτες ευχαριστημένων πελατών πανελλαδικά με ποσοστό 94%!

Στην iRepair μπορείς να φέρεις το iPhone, το Samsung, το Blackberry, το iPad σου για κάθε είδους επισκευή από εξειδικευμένους τεχνικούς. Όμως η εταιρεία δεν μένει μόνο στις portable συσκευές. Αν χάλασε κάτι στο Mac σου, στον υπολογιστή σου ή το laptop σου, τότε ο προορισμός σου θα είναι και πάλι το κατάστημα της Γούναρη. Όπως και αν ενδιαφέρεσαι για οτιδήποτε από ανάκτηση χαμένων δεδομένων, μέχρι δημιουργία back up αρχείου σε cloud.  

Εδώ όμως θέλω να προσέξεις κάτι πολύ σημαντικό. Εάν έχει προκύψει βλάβη στην μητρική  πλακέτα της συσκευής σου, εδώ δεν θα σου πουν “μας συγχωρείτε πρέπει να αγοράσετε άλλη συσκευή γιατί αυτή η βλάβη δεν μπορεί να επισκευαστεί’’. Μόνο στην iRepair υπάρχουν εξειδικευμένοι τεχνικοί που μπορούν με επιτυχία να επισκευάσουν βλάβη στην μητρική πλακέτα, αναλαμβάνοντας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Εντυπωσιακό, ε;

Αν νομίζεις ότι μόλις φτάσεις στο ταμείο, όλα αυτά σημαίνουν υψηλό κόστος, τότε κάνεις τεράστιο λάθος. Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Όλα τα ανταλλακτικά και οι επισκευές είναι οικονομικές αφού η εταιρεία έχει την δυνατότητα να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλη την γκάμα υπηρεσιών της. Σκέψου ότι αν η επισκευή σου χρίζει περισσότερα από ένα ανταλλακτικά -πράγμα πολύ συχνό- υπάρχει έκπτωση 50% στο 2ο ανταλλακτικό και 75% σε όλα τα επιπλέον ανταλλακτικά που θα χρειαστούν. Και φθηνά και ποιοτικά και υπεύθυνα. Τι άλλο να ζητήσεις από τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι το κινητό σου; Εκείνοι ξέρουν -και στο δείχνουν- πόσο πολύτιμο είναι για σένα.

Με άλλα λόγια, ο μόνος λόγος που έχεις να μην έχεις επισκεφθεί ακόμη την iRepair στη Γούναρη, είναι, τα τελευταία 8 χρόνια, να είχες την τύχη Γκαστόνε του να μην σου έχει χαλάσει καμία ηλεκτρονική συσκευή. Και πάλι όμως, ξέροντας ότι υπάρχει, μπορείς να κοιμάσαι πιο ήρεμος.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://irepair.gr