MARKET

Μια μεγάλη αλύσίδα έρχεται στη Γλυφάδα και αναζητά προσωπικό

H JYSK, η δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και σύντομα ένα νέο κατάστημα JYSK θα κάνει εγκαίνια στη Γλυφάδα.

 

Ίσως να αναρωτιέσαι αν αξίζει κανείς να προσπαθήσει να γίνει μέλος ενός οργανισμού όπως είναι η JYSK. Πριν στείλεις λοιπόν το βιογραφικό σου είναι καλό να μάθεις περισσότερα για την εταιρεία, την κουλτούρα της και το περιβάλλον εργασίας. Στην ενότητα ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ η JYSK σου ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της και σε καλεί να φανταστείς τον εαυτό σου ως ενεργό μέλος του. Αν μια τέτοια σκέψη σε ενθουσιάζει τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου. Η JYSK έχει ήδη αναρτήσει αγγελίες για τη στελέχωση του καταστήματός της στη Γλυφάδα και μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

Αν λοιπόν είσαι ένας ομαδικός παίκτης, πρόθυμος ν’ αγωνιστεί για τους στόχους της ομάδας, σε ενδιαφέρει η λιανική πώληση και η εξυπηρέτηση πελατών και θέλεις να γίνεις από την αρχή μέλος ενός επιτυχημένου οργανισμού, δεν έχεις παρά να κάνεις αίτηση για μια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας για το κατάστημα της JYSK στη Γλυφάδα.

Η JYSK ήρθε στην Ελλάδα το 2015 εν μέσω οικονομικής κρίσης και συνεχίζει να επενδύει στη χώρα μας επιταχύνοντας τους ρυθμούς ανάπτυξής της με στόχο την υλοποίηση του πλάνου για 40 καταστήματα στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2020.

Η JYSK είναι μια σκανδιναβική εταιρεία και αυτό φαίνεται σε όλες τις πτυχές της, από το σκανδιναβικό design των προϊόντων της μέχρι τις αρχές και τις μεθόδους με τις οποίες επιλέγει, αξιολογεί, εκπαιδεύει και επιβραβεύει τους υπαλλήλους της. Διαθέτοντας περισσότερα από 2.900 καταστήματα και πάνω από 23.000 υπαλλήλους σε 51 χώρες, η JYSK πιστεύει και βασίζεται στις δυνατές ομάδες οι οποίες, με την υποστήριξη, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δομές που τους παρέχει η εταιρεία, καταφέρνουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Για όλες τις ομάδες όμως, ανεξαρτήτως καταστήματος, πόλης και χώρας, οι σταθερές αξίες και η προτεραιότητα στον πελάτη αποτελούν κοινό σημείο αναφοράς και εκφράζουν την εταιρική κουλτούρα της JYSK.

Σύμφωνα με την κυρία Ντόρα Αντωνάτου, HR Manager της JYSK Ελλάδας, το απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να διαθέτει κάποιος για να εργαστεί στη JYSK είναι η διάθεση και η όρεξη. Όπως λέει η κυρία Αντωνάτου: «θα πρέπει αρχικά να υπάρχει ενδιαφέρον για τη λιανική πώληση – για όλα τα υπόλοιπα οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται εκτενώς. Οι δεξιότητες είναι βέβαια σημαντικές αλλά μέσω ενός ολοκληρωμένου πλάνου εκπαίδευσης παρέχονται στους νεοπροσληφθέντες οι απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια για να μπορέσουν να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, μειώνεται η σύγχυση και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει ένα νέο περιβάλλον και ενισχύεται και η αυτοπεποίθηση».

Όπως αναφέρει η κυρία Αντωνάτου, οι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επέλεγε να εργαστεί για τη JYSK είναι πολλοί: «Η JYSK επενδύει πραγματικά στο προσωπικό της. Η φύση της δουλειάς είναι απαιτητική, από την άλλη πλευρά ωστόσο, προσφέρεται ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, οργανωμένο και με πολλές διαδικασίες, στο οποίο ο καθένας έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί και να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του. Παρέχεται εκπαίδευση σε όλους τους εργαζόμενους, κίνητρα και δυνατότητες επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης. Όπως λέμε στη JYSK, “Bring Dedication, Meet Possibilities”. Θεωρώ ότι είναι το ιδανικό περιβάλλον για τους υποψήφιους που τους ενδιαφέρει o κλάδος της λιανικής».