MARKET

Musical dance workshop στον πολυχώρο Hobnob

Δηλώστε συμμετοχή και γνωρίστε από μέσα τα μυστικά και τη διδασκαλία του musical.

Ελάτε να χορέψουμε μαζί στους ρυθμούς των χρυσών δεκαετιών με τα φαντασμαγορικά shows και να “χωθούμε” για λίγο στα κινηματογραφικά μιούζικαλ του Hollywood!

Διδάσκει χορό η Ralitza Vladimirova. Παρέα της για τραγούδι/φωνητικά η Θάλεια Παπαδοπούλου.

Με έμπνευση διάφορα είδη χορού από πολύ γνωστά και λιγότερο γνωστά musical όπως Grease, Chicago, West Side Story, Fame, Chorus Line, Cabaret, All that Jazz, An American in Paris, και μερικά από τα πολλά στη λίστα που περιμένουν να τα γνωρίσετε.

Το Musical workshop δεν είναι ένα απλό μάθημα χορού αλλά μέσα από αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να ερμηνεύσουμε και να ενσαρκώσουμε μεγάλους ρόλους και γιατί όχι να δώσουμε τη δική μας πνοή στους χαρακτήρες.

Στόχος είναι να αφηγηθούμε ιστορίες μέσα από τον χορό και να γίνουμε performers με έμφαση στην κίνηση αλλά και την ερμηνεία. Μαζί θα δουλέψουμε τεχνικές jazz και μπαλέτου, στροφές, πηδήματα και πολλά άλλα για απόκτηση αντοχής και αυτοπεποίθησης!

Το μάθημα αυτό είναι ιδανικό για όποιον θέλει να γυμναστεί, να χορέψει και να ταξιδέψει στις σκηνές θεάτρων και ταινιών που έγραψαν ιστορία!

Δε χρειάζεται προηγούμενη γνώση, μόνο αγάπη για τα musicals και θέληση!

Στις συναντήσεις μας θα ασχοληθούμε και με το φωνητικό κομμάτι των Musicals, βάζοντας singing vocals στις χορογραφίες για όσους το επιθυμούν.

Επίπεδο:
Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους και για όλα τα επίπεδα.

Tip: Αν ήδη ασχολείσαι με κάποιο άλλο είδος χορού θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις το χορευτικό σου κινησιολογικό ρεπερτόριο. 

Το workshop θα γίνεται κάθε δεύτερο Σάββατο 17:30-19:30  και ο κύκλος θα διαρκέσει έως και τον Ιούνιο (5 μήνες).

Το κόστος είναι στα 35 ευρώ για 2 δίωρα μαθήματα το μήνα. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να είστε σε ένα απο τα 2 μαθήματα του μήνα επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή εναλλακτική.
Σε αυτό τον κύκλο θα ασχοληθούμε με το Musical “Nine”

To μιούζικαλ “Εννέα” αρχικά δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Maury Yeston ως τάξη στο εργαστήριο μουσικού θεάτρου BMI του Lehman Engel το 1973. Αργότερα αναπτύχθηκε με το βιβλίο του Mario Fratti και στη συνέχεια με ένα βιβλίο του Arthur Kopit, μουσική και στίχους του Maury Yeston. Η ιστορία βασίζεται επίσης στην ημι-αυτοβιογραφική ταινία του Federico Fellini 8½. Επικεντρώνεται στον σκηνοθέτη Guido Contini, ο οποίος φοβάται τα επικείμενα 40α γενέθλιά του και αντιμετωπίζει μια κρίση μέσης ηλικίας, η οποία εμποδίζει τις δημιουργικές του παρορμήσεις και τον εμπλέκει σε ένα δίκτυο ρομαντικών δυσκολιών στη δεκαετία του 1960 στη Βενετία. Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να βρει την αρμονία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με τις γυναίκες της ζωής του: την σύζυγό του, την ερωμένη του, την μούσα του, την ατζέντισσα και την μητέρα του.

Η αρχική παραγωγή Broadway άνοιξε το 1982 και έτρεξε για 729 παραστάσεις, με πρωταγωνιστή τον Raul Julia. Μουσικά κέρδισε πέντε βραβεία Tony, συμπεριλαμβανομένου του Best Musical, και έχει απολαύσει πολλές αναβιώσεις.

Δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ!

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.