MARKET

To Nanofixit είναι ο “γίγαντας” προστασίας του κινητού σου

Μας είπαν ότι το Nanofixit είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε σχέση με την προστασία της οθόνης του κινητού σου- και όχι μόνο. Το δοκιμάσαμε και ένα έχουμε να σου πούμε: ναι, είναι.

Αν είσαι σαν κι εμένα, που από το να προσπαθήσω να βάλω αυτήν την προστατευτική ζελατίνη στην οθόνη του κινητού μου και να ρισκάρω να το κάνω λάθος- που θα το κάνω σίγουρα- και να γεμίσει η οθόνη μου φυσαλίδες, προτιμώ να ρισκάρω το να το γρατζουνίσω, τότε σου έχω εξαιρετικά νέα. Μια λέξη: Νανοτεχνολογία. Κι αν θες κι άλλη μια τότε αυτή είναι το Nanofixit. Και για να το απογειώσουμε, μπορείς να το πάρεις, εύκολα, με ένα κλικ, στο τέλος του άρθρου.

Tι είναι το Nanofixit

Είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Ειδικά αν είσαι ψυχαναγκαστικός- όλοι είμαστε λίγο ή πολύ η αλήθεια είναι- και με κάθε νέα σχεδόν αόρατη στο μάτι γρατζουνιά στο tablet ή στο ολοκαίνουριο κινητό σου, φρικάρεις λες και τράκαρες το αυτοκίνητό σου, τότε θα τρελαθείς από την χαρά σου. Κι αυτό γιατί έχεις και έναν άλλον ψυχαναγκασμό: δεν σου αρέσει που φαίνεται η προστατευτική ζελατίνη πάνω στην οθόνη σου. Εδώ που τα λέμε, ούτε εμένα. 

Το Nanofixit λοιπόν, έρχεται σαν από μηχανής Θεός να δώσει τη λύση στα παραπάνω σου προβλήματα- και σε άλλα ακόμα που δεν έχεις προλάβει να σκεφτείς ότι ενδέχεται να υπάρχουν. 

Το προστατευτικό υγρό οθόνης Nanofixit παρέχει ένα προστατευτικό διάλυμαµα πολλαπλών χρήσεων που µπορεί να εφαρµοστεί σε οποιαδήποτε συσκευή (Smartphone, Τablet, Laptop). H αόρατη φύση του ενισχύει την προστασία της οθόνης, τα χρώµατα αλλά και τη φωτεινότητα εκτός από να το προστατεύει από γραντζουνιές. Η λέξη κλειδί φυσικά είναι το ότι είναι υγρό. Δηλαδή ξέχνα τις κόλλες, ξέχνα τις φυσαλίδες, ξέχνα τη ζελατίνη που φαίνεται,ξέχνα ότι ήξερες μέχρι τώρα!

Πως δουλεύει

Για να μην σου πω κάτι λάθος, σου μεταφέρω την ίδια την περιγραφή του προϊόντος “Η νανοτεχνολογία είναι η χειραγώγηση της ύλης σε ατοµική, µοριακή και σε υπερµοριακή κλίµακα. Η επιφάνεια µιας γυάλινης επιφάνειας δεν είναι τόσο οµαλή όπως εµφανίζεται στο µάτι. Με µια δεύτερή µατιά µέσω ηλεκτρονικού µικροσκοπίου µπορούµε να διακρίνουµε τις ατέλειες µιας γυάλινης επιφάνειας. Η επικάλυψη Nanofixit καλύπτει αυτές τις ατέλειες και παρέχει προστασία που σε άλλες περιπτώσεις δε θα µπορούσε να επιτευχθεί. ∆εν υπάρχουν κόλλες ή ρητίνες εντός της δοµής του προϊόντος.”

Πως το βάζεις 

Το Nanofixit είναι µε την υγρή µορφή του ταιριάζει σε κάθε κινητή συσκευή. Εκτός των πολύ φιλικών για τον χρήστη οδηγιών και όλο το packaging, το NanoFixIt δεν είναι τυχαία το Νο1 προϊόν στην προστασία οθονών. Είναι ότι πιο εύκολο και εύχρηστο μπορείς να αγοράσεις και να χρησιμοποιήσεις σε όλες σου τις συσκευές. Nα, δες το βιντεάκι για να καταλάβεις:

 
Kαι το καλύτερο είναι ότι η προστασία της συσκευής κρατάει και παραπάνω από έναν χρόνο. Εδώ προσπαθήσανε να το “χαλάσουν” επίτηδες και αυτό, τίποτα. Επειδή λέω, δεν μπορεί, το έκανα και εγώ (σε μια παλιότερη συσκευή μου, γιατί κρατούσα τις επιφυλάξεις μου) και βγήκα ψεύτρα που είχα σκεφτεί να το αμφισβητήσω. 

Α, και μην ξεχάσω να σου πω και τα άλλο. Είναι και υδροφοβικό που σημαίνει ότι “διώχνει” το νερό που μπορεί να πέσει κατά λάθος πάνω στο κινητό σου. Δεν εννοούμε, φυσικά, να ξεχαστείς και να μπεις για μπάνιο με το κινητό στην τσέπη σου ή να σου πέσει μέσα στη θάλασσα, αλλά στα βασικά υγρα μικροατυχήματα θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συν το ότι βοηθά στην μείωση της ακτινοβολίας της συσκευής και ενισχύει τα χρώματα της οθόνης.  Α, επίσης λειτουργεί και ως προστασία απέναντι στα μικρόβια.

Μπες στο επίσημο site του Nanofixit.

Τα χαρακτηριστικά Nanofixit σε περίπτωση που δεν τα εμπέδωσες

– Το NanoFixIt έχει αναπτύξει ένα υγρό οθόνης από νανοτεχνολογία για να σχηµατίσει ένα µοναδικό συνδυασµό Nano οργανικού πυριτίου (SiO2) και υψηλής ποιότητας Nano σωµατίδια τιτανίου που σφραγίζει κάθε γυάλινη επιφάνεια και την κάνει Ultra Scratch ανθεκτική

– Το NanoFixIt είναι το σκληρότερο προστατευτικό υγρό οθόνης που διατίθενται στην αγορά και είναι ακόµη πιο ισχυρό από οποιοδήποτε προστατευτικό κρύσταλλο.

– Ενισχύει τα χρώµατα της οθόνης

– Ενισχύει την αποτελεσµατικότητα του φακού της κάµερας και την ποιότητα των εικόνων που λαµβάνονται 

– Βοηθά στη µείωση της ακτινοβολίας της συσκευής (92,7%)

– Αντιβακτηριδιακή προστασία (99,8% KR) 

– Ανθεκτικό σε όξινα και αλκαλικά 

– Προστασία έναντι νερού και υγρασίας (υδροφοβικό) 

https://www.nanofix.gr/