MARKET

Ποια διεθνής αλυσίδα ειδών σπιτιού ανοίγει Αυγουστιάτικα κατάστημα στον Άλιμο;

Το νέο κατάστημα της Δανέζικης πολυεθνικής JYSK, που αναμένεται να κάνει εγκαίνια μέσα στον Αύγουστο (Αγίου Γερασίμου 1 και Κεφαλληνίας, κάτω από τα PLANET, Άλιμος), αποτελεί ένα εξαιρετικό λόγο να βιαστούμε να γυρίσουμε πίσω από τις διακοπές.

Μια τεράστια ποικιλία ειδών για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο. Όλα επιτομή του προσεγμένου Σκανδιναβικού design. Όλα με την σφραγίδα ποιότητας μιας Δανέζικης πολυεθνικής που διαθέτει πάνω από 2.700 καταστήματα σε 52 χώρες, μεταξύ των οποίων και 29 ανά την Ελλάδα.

Μια παγκοσμίου φήμης αλυσίδα (αν αναρωτιέσαι, που είμαι σίγουρος ότι αναρωτιέσαι, προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ στα ελληνικά) που επίσης φημίζεται διαχρονικά για τις εξαιρετικές προσφορές που κάνει (ειδικά στα εγκαίνια, αλλά και γενικότερα) καθώς στόχος της είναι να κάνει το design και τα αντικείμενα υψηλής αισθητικής προσιτά σε όλους.

Γιατί η JYSK πιστεύει ακράδαντα πως η ποιότητα δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζει μια περιουσία. Ο λόγος που έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είναι η ποιότητα σε καλή τιμή. Τα στρώματα, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια, τα υφάσματα, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου αλλά και τα έπιπλα κήπου έχουν όμοια ποιότητα με εκείνη των ακριβών εναλλακτικών επιλογών – αλλά σε χαμηλότερες τιμές.

Ούτε είναι τυχαίο ότι η JYSK έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα και είδη διακόσμησης. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Όλα τα παραπάνω καθιστούν σαφές το γιατί τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στον Άλιμο (ή, όπως το λέμε εμείς, ‘μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσουμε το σπίτι’) αποτελεί πρωτοσέλιδη είδηση.

Καλό είναι να γνωρίζεις ότι ο ιδρυτής της JYSK, Lars Larsen, είναι γνωστός σε όλη τη Δανία (διαβάστε σε ebook την αυτοβιογραφία του) ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που έχει πάντα «μια σπουδαία προσφορά». Αν και ακόμη και ο ίδιος, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του το 1979 στο Aarhus της Δανίας, δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του.

Lars Larsen εγκαινιάζει το 1o κατάστημα JYSK στην Ελλάδα, στην Αθήνα-Σεπτέμβριος 2015)

Συγκεκριμένα ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία. Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο: Με παρουσία σε σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και σε πολλές χώρες της Ασίας η JYSK αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες λιανικής στον κόσμο.

Συγκεκριμένα όσον αφορά την Ελλάδα, η JYSK επέλεξε να έρθει και να επενδύσει στη χώρα μας σε μια εποχή που πολλές μεγάλες εταιρείες αποχωρούσαν. Η εταιρία άνοιξε το πρώτο κατάστημα της στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Στην Ελλάδα η JYSK έχει αυτή τη στιγμή 29 καταστήματα και πολύ σύντομα και ο Άλιμος θα αποκτήσει το δικό του κατάστημα JYSK, ενώ στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα πολλών ακόμα καταστημάτων στην Ελλάδα.

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις της JYSK για την ανανέωση του σπιτιού σας και έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η ώρα των εγκαινίων πλησιάζει και οι προσφορές εγκαινίων που ετοιμάζει η JYSΚ αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία ανανέωσης για το σπίτι και τον κήπο που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Ακολουθήστε τη JYSK Greece στα Social Media

JYSK GREECE στο Facebook

JYSK GREECE στο Instagram

JYSK GREECE στο YouTube