MARKET

Στο αυτόνομο κρατίδιο του τένις στην Γούναρη

 Δεν είναι γνώμη, αλλά αδιαμφισβήτητο γεγονός. Στο Tennis Land, στο No 205 της Γούναρη, μπορείς να βρεις ότι φανταστείς σχετικά με το αγαπημένο σου άθλημα. To πρώτο βήμα για να γίνεις (στο μυαλό σου ή, ιδανικά, στην πραγματικότητα) ένας μικρός Φέντερερ.

Φωτό: Δημήτρης Βέργης

Η τοποθεσία της είναι στην Γούναρη από τον Μάρτιο που μας πέρασε. Όμως έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο αφού λειτουργούσε σε άλλο χώρο από το 1997. Μόλις μπεις μέσα θα νιώσεις το σαγόνι σου να πέφτει σιγά σιγά από τις ρακέτες που στέκονται στον τοίχο αριστερά σου. Όλες οι γνωστές εταιρείες του χώρου δίνουν το παρόν. Nike, Adidas, Wilson, Head και πολλές άλλες παίζουν μπάλα μπροστά στα μάτια σου και διεκδικούν την προσοχή σου.  

Αν και το σημαντικότερο ατού σε αυτό το φιλόξενο βασίλειο του τένις είναι η εμπειρία του ‘μονάρχη’ του, Γιώργου Παχιάκου. Μιλάμε για έναν ειδικό με 25ετή εμπειρία στο χώρο του τένις. Ο πλέον αρμόδιος για να σου προτείνει τον κατάλληλο εξοπλισμό ανάλογα με την ηλικία σου, την εμπειρία σου αλλά και πάνω από όλα την επιθυμία σου. 

Στο Tennis Land θα βρεις ρακέτες, παπούτσια, ρούχα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σχετικό με το τένις. Μια τεράστια γκάμα από ενημερωμένα προϊόντα που θα σε βάλουν στο ευχάριστο δίλημμα του τι να πρωτοδιαλέξεις. Για σένα που είσαι καλοκαιρινός τύπος έχει και ρακέτες παραλίας και μπαλάκια, ενώ διαθέτει εξοπλισμό και για ομίλους, συλλόγους ή οικίες που επιθυμούν να στήσουν ένα γήπεδο τένις. 

Όταν λέμε ότι έχει τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Το πιο σημαντικό είναι ότι προσφέρει τα προϊόντα του στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές οι οποίες συγκρίνονται με εκείνες που βρίσκεις στα e-shop του εξωτερικού. Εξαιρετικά χαμηλές. Μπαίνεις μέσα και κάνεις, όσον αφορά το πορτοφόλι σου, άσσο σαν του Ναδάλ. 

Το Tennis Land όμως ξεχωρίζει και για έναν άλλο πολύ σημαντικό λόγο. Άντε και την πήρες την ρακέτα, έμαθες, παίζεις και τσουπ, κάποια στιγμή σου χαλάει. Μην την πετάξεις. Μην κάνεις αυτό το σφάλμα. Κλείνεις ραντεβού, την φέρνεις στο Tennis Land και στην επισκευάζουν. Ότι κι αν έχει πάθει.

Βλέπεις ο Γιώργος Παχιάκος είναι υπεύθυνος για τις πιστοποιήσεις επισκευών σε όλη την Ελλάδα και ασχολείται με τον συγκεκριμένο τομέα για πάνω από 20 χρόνια (έχει δυο παγκοσμίως αναγνωρισμένα πτυχία, διδάσκει σε σχετικά σεμινάρια και στους πελάτες του περιλαμβάνονται ονόματα όπως η Λένα Δανιηλίδου). Του αφήνεις την ρακέτα και ξέρεις ότι είναι σίγουρα σε καλά χέρια. Στα καλύτερα βασικά. 

Το ραντεβού για το πλέξιμο της ρακέτας μπορείς να το κάνεις και μέσω του e-stringing.gr, ενός ηλεκτρονικού προγράμματος διαχείρησης των ραντεβού που επιτρέπει στον πελάτη -αν κάνει εγγραφή- να βλέπει στη συνέχεια και κάθε επόμενη φορά όλο το ιστορικό πλεξίματος της ρακέτας του.

Τέλος, αν σου φαίνεται μακριά η Γούναρη, τότε υπάρχει και το e-tennis.gr με την ίδια τεράστια γκάμα σε προϊόντα για το αγαπημένο σου άθλημα. 

Το κατάστημα είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9 μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή παραμένει ανοιχτό έως τις 9. Επίσης είναι ανοιχτό και το Σάββατο από 9 με 5.

Στην διάθεσή σου όποια ώρα το ζητήσεις για να έχεις το εξοπλισμό για το καλύτερο backhand, που είναι και ο καημός σου τόσο καιρό. 

Υ.Γ.: Αν μπεις παθιασμένος και πεις “Θέλω την ρακέτα του Φέντερερ” ουρλιάζοντας δεν θα σε παρεξηγήσουν Άσε που την έχουν κιόλας. 

Info: Tennis Land, Δημητρίου Γούναρη 205, Γλυφάδα, τηλ.: 210.9613063 – 2109690202, www.e-tennis.gr