KIDS

Στο Kidox.gr θα βρεις τα πιο ωραία και ασφαλή ανοξείδωτα σκεύη για τη νέα σχολική χρονιά

Το Kidox.gr λύνει τα χέρια κάθε μαμάς, με μια μεγάλη γκάμα ανοξείδωτων σκευών, ώστε να αποφεύγουμε το πλαστικό, οι ουσίες του οποίου διοχετεύονται στο φαγητό και τα ροφήματά μας.

Τα τελευταία χρόνια όλοι μας έχουμε ξεκινήσει να ενημερωνόμαστε όλο και περισσότερο για τον επιβλαβή τόσο για εμάς όσο και για το περιβάλλον, αντίκτυπο που έχει η χρήση πλαστικού. Έτσι, προσπαθούμε να μειώσουμε τη χρήση του στην καθημερινότητά μας, βρίσκοντας άλλες, eco-friendly λύσεις. Στο Kidox.gr, μπορείς να βρεις επιλογές για αποθήκευση και μεταφορά φαγητού και ποτού, με εγγύηση στην ποιότητα των υλικών. «Στα πλαστικά και το αλουμίνιο όλες οι χημικές ουσίες περνούν στο φαγητό και το νερό, οπότε ήθελα να βρω ένα υλικό που να είναι 100% ασφαλές», εξηγεί στο NouPou, η ιδιοκτήτρια του e-shop Κυριακή Γρηγοριάδου, δημιουργώντας μας αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Το Kidox.gr ξεκίνησε το 2015  και είναι το πρώτο site στην Ελλάδα με ανοξείδωτα σκεύη. Σε αυτό μπορεί κανείς να βρει ό,τι αφορά τη μεταφορά και την αποθήκευση φαγητού και νερού, είτε για ενήλικες είτε για παιδιά. Από μικρά μπιπερό μέχρι ισοθερμικά παγούρια για ενήλικες και αντίστοιχα φαγητοδοχεία, ποτήρια, πιάτα και ό,τι μπορούμε να αντικαταστήσουμε με τα μιας χρήσης ή πλαστικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά. «Προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε κάτι που να είναι εξαιρετικής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ξένες εταιρίες και πρέπει όλα να έχουν τις πιστοποιήσεις τους. Έχουν έρθει προϊόντα που τα υλικά τους δεν μας άρεσαν και δεν τα βάλαμε στο eshop», μας λέει η κ. Γρηγοριάδου.

Για τα παιδιά, το Kidox παρουσιάζει μια μοναδική back to school σειρά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Πρόκειται για τα ECOlunchboxes, σκεύη με καπάκια σιλικόνης όπου πλέον δεν υπάρχει καθόλου πλαστικό. «Για να υπάρξει στεγανότητα σε ένα σκεύος θα πρέπει να υπάρχει κάποιο υλικό για να μην υπάρξουν διαρροές. Θεωρώ ότι η σιλικόνη είναι πολύ καλύτερη από το πλαστικό γι’ αυτό και την  επιλέγω ιδιαίτερα για τα παιδιά», αναφέρει η Κυριακή Γρηγοριάδου. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι τα συγκεκριμένα μπαίνουν και στο φούρνο με το καπάκι τους και μπορούν να ζεσταθούν σε μάτι κουζίνας. Το γεγονός αυτό ειδικά στην περίοδο της πανδημίας όπου δεν θέλουμε να ακουμπά κάποιος άλλος το σκεύος του παιδιού μας, μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο ασφαλείς.

Για ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια των παιδιών, τα σκεύη ανοίγουν και κλείνουν εύκολα, ενώ τα μεγέθη τους είναι ιδανικά για να τα βάλει ένα παιδάκι μέσα στην σχολική του τσάντα. Η σειρά περιλαμβάνει εκτός από σκεύη φαγητού και ισοθερμικά παγουράκια που κρατούν τη θερμοκρασία για τουλάχιστον ένα 24ωρο. Έτσι και εμείς αλλά και τα παιδιά μπορούμε να απολαμβάνουμε το νερό, τον καφέ ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα, όσο ζεστό ή όσο δροσερό θέλουμε για ώρες, γεγονός πολύ σημαντικό για τους «τρελούς» ρυθμούς της καθημερινότητας. Ακόμη, θα βρεις απίθανα χρώματα και σχέδια σε σκεύη και αξεσουάρ, όπως τσάντες μεταφοράς φαγητού, που τα παιδιά θα λατρέψουν.

Η φιλοσοφία του Kidox.gr, είναι ότι το σκεύος που επιλέγει ο καταναλωτής, μένει για χρόνια. Όπως μας εξηγεί η ιδιοκτήτρια «Η λογική είναι ότι αγοράζω ένα μπουκάλι και το έχω πολλά χρόνια. Οπότε αλλάζοντας απλώς το στόμιο, καθώς μεγαλώνει το παιδί και αλλάζουν και οι ανάγκες του, εξελίσσεται και το μπουκάλι. Δεν χρειάζεται δηλαδή μετά να το αλλάξει. Οπότε και οικολογικά έχουμε λιγότερα απορρίματα, και χρησιμοποιούμε λιγότερο πλαστικό, και ανακυκλώνουμε».

Ρίχνοντας μια ματιά στο e-shop, βλέπεις μια τεράστια ποικιλία προϊόντων  τόσο για να αποθηκεύσεις, όσο και για να μεταφέρεις φαγητό και ροφήματα,  αλλά και οτιδήποτε μπορεί να αντικαταστήσει πλαστικά αντικείμενο όπως πιρούνια, μαχαίρια και καλαμάκια. Το βασικό όμως είναι ότι όλη η φιλοσοφία σε εμπνέει να αλλάξεις την καθημερινότητά σου χρησιμοποιώντας προϊόντα, πιο υγιεινά και φιλικά προς το περιβάλλον, αποφεύγοντας το πλαστικό, οι τοξικές ουσίες του οποίου διοχετεύονται στα ροφήματα και το φαγητό μας. Το Kidox.gr κάνει τη διαφορά για εμάς και το περιβάλλον και μας καλεί να ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία του. Back to school λοιπόν με ασφάλεια και αγάπη προς το περιβάλλον.

www.kidox.gr