MARKET

To μενού του Peccati di Gola για του Αγίου Βαλεντίνου

Το Valentine’s Menu του Peccati di Gola σας προκαλεί να ενδώσετε σε μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις. Το αυθεντικά ιταλικό φαγητό.

Πέρα από τα αγαπημένα πιάτα του καταλόγου, το εστιατόριο της Γλυφάδας έχει φροντίσει να ετοιμάσει ένα ειδικό μενού για εκείνους που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική γευστική εμπειρία. Η σούπα βελουτέ άγριων μανιταριών αρωματισμένη με τρούφα προετοιμάζει για το κυρίως γεύμα, το σπιτικό ραβιόλι, γεμιστό με μοσχαρίσια μάγουλα μαγειρεμένα “sous vide” (μια τεχνική μαγειρικής σε κενό αέρος), το οποίο σερβίρεται με φρέσκια τρούφα. Το επιδόρπιο “Τhe five senses” δίνει μια πρώτη γεύση μόνο και μόνο από την ονομασία του. Πώς η σοκολάτα με τη φράουλα μπορούν να σερβιριστούν και να ταιριάξουν με πέντε διαφορετικούς τρόπους; Στο Peccati di Gola η φαντασία οργιάζει. Εξάλλου, η ατμόσφαιρα της ημέρας επιβάλλει πειραματισμούς.