NEWSROOM

Αυτά είναι τα εστιατόρια των νοτίων που βραβεύτηκαν με Χρυσό Σκούφο

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου βραβεύτηκαν με Χρυσό Σκούφο τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς είχαμε και 3 εστιατόρια στα νότια.

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου απονεμήθηκαν οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», με 70 βραβεύσεις, την έναρξη μιας σημαντικής καινοτομίας για τον θεσμό αλλά και ένα αξέχαστο dîner de gala δια χειρός του καλύτερου σεφ στον κόσμο, Mauro Colagreco, ο οποίος τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Το κερκυραϊκό «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι θριάμβευσε για άλλη μια χρονιά στο γαστρονομικό σαφάρι των Χρυσών Σκούφων, διατηρώντας την πρωτιά ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας αλλά και την απόσταση ενός βαθμού από τα επόμενα τέσσερα εστιατόρια. Έτσι τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν τρία αθηναϊκά εστιατόρια, το «Botrini’s», η «Σπονδή» και το «Varoulko Seaside»  καθώς και το «Fresco» από τη Χαλκιδική.

Εκτός από το Varoulko Seaside στον Πειραιά, Χρυσό Σκούφο πήραν για ακόμα μια χρονιά το «Matsuhisa Athens» που είναι στον Αστέρα Βουλιαγμένης και το εστιατόριο του «Margi Hotel», Patio.