INTERVIEWS

16 υποψήφιοι βουλευτές στο Νότιο Τομέα και την Ανατολική Αττική μίλησαν στο NouPou

Το NouPou φιλοξένησε τις συνεντεύξεις των υποψηφίων βουλευτών που κατεβαίνουν στο Νότιο Τομέα και την Ανατολική Αττική.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος:“Οραματίζομαι ένα παραλιακό μέτωπο με ανθρώπους που θα χαίρονται την καθημερινότητα τους”
 

Ο Υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο Νότιο Τομέα μιλάει στο NouPou για το πως έχει οραματιστεί τα νότια τα επόμενα τέσσερα χρόνια και εξηγεί γιατί θέλει τη ψήφο εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Τάκης Διαμαντόπουλος: “Θέλω μία βιώσιμη χώρα για τα παιδιά μου”

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Τομέα μιλάει στο NouPou για το πως οραματίζεται τα νότια την επόμενη τετραετία και εξηγεί τους λόγους που θα γίνει η φωνή του πολίτη μέσα στη Βουλή.

Ντόρα Πάλλη: “Στόχος μας είναι να κάνουμε το Ελληνικό πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής και πάροχο εργασίας για εκατοντάδες κατοίκους των Νοτίων”

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα εξηγεί στο NouPou γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, μιλάει για τις τονωτικές ενέσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ανακάμψει η χώρα και εξομολογείται ποια συμβουλή της έδωσε η μητέρα της.

Μιχάλης Σταυριανουδάκης: “Δεσμεύομαι ότι ως βουλευτής δεν θα σταματήσω ούτε μέρα να ασχολούμαι με το Ελληνικό”

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα εξηγεί στο NouPou γιατί αποφάσισε μετά από 17 χρόνια ως Δήμαρχος Δάφνης- Υμηττού να αφήσει το Δήμο και μιλάει για τα έργα που έχει σκοπό να υλοποιήσει αν μπει στο κοινοβούλιο.

Άννα Καραμανλή: “Θέλουμε να είναι τα Νότια μια περιοχή που θα προσφέρει ευκαιρίες και καλύτερη ποιότητα ζωής”

Η υποψήφια Βουλευτής στο Νότιο Τομέα μιλάει στο NouPou για την σχέση της με την πολιτική και τα αγαπημένα της σημεία στα νότια προάστια.

Παύλος Ορκόπουλος: «Να γυρίσουμε την πλάτη στην πολιτική του διπολισμού»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα και ηθοποιός εξηγεί στο NouPou γιατί ο λαός πρέπει να πει «όχι» στο διπολισμό και παρακινεί τη νεολαία να μην απέχει από τις εκλογές, αλλά να ψηφίσει συνειδητά.

Δημήτρης Παπανικολάου: “Οραματίζομαι να δω τα νότια πιο σύγχρονα και με σημαντικές επενδύσεις”

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα και μπασκετμπολίσταςεξηγεί στο NouPou πως πήρε την απόφαση να κατέβει στις εκλογές και παροτρύνει τους πολίτες την Κυριακή 7 Ιουλίου να πάνε στις κάλπες.

Νίκος Ξυδάκης: “Όραμα για βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη στα Νότια”

Ο υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα μιλάει στο NouPou για τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση και εξηγεί γιατί ζητάει τη ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών του.

Έμη Λιβανίου: “Θέλω να βάλω το λιθαράκι μου στην εμπέδωση των σωστών νοοτροπιών με τη δύναμη της Προσφοράς στην κοινωνία μας”

Η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής στο Νότιο Τομέα μιλάει στο NouPou για την απόφαση της να κατέβει στις εκλογές.

Τέλης Αιβαλιώτης: “Το Ελληνικό θα απογειώσει την περιοχή μας αλλά και την ανάπτυξη σε όλη την χώρα”

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα μιλάει στο NouPou για το Ελληνικό, το οποίο είναι το νούμερο ένα στην ατζέντα του, την συνεργασία με τους νότιους δημάρχους και εξηγεί γιατί θέλει τη ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών.

Ραλλία Χρηστίδου: “Η πολιτική σφαίρα είναι ένα πεδίο που ορίζεται από την ευθύνη και την προσφορά και το βρίσκω ιδιαίτερα γοητευτικό”

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα και τραγουδίστρια εξηγεί γιατί κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές και το λόγο που πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά.

Βασίλης Σπανάκης: «Θέλω να επιστρέψει το χαμόγελο στα Νότια»

Ο υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα μιλάει στο NouPou για την απόφαση του να ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τα κοινά και εξηγεί γιατί θέλει τη ψήφο εμπιστοσύνης από τους συμπολίτες του.

Βάσω Κόλλια: “Η Ανατολική Αττική είναι ευλογημένος τόπος”

Η Ανατολική Αττική είναι ευλογημένος τόπος, λέει η υποψήφια Βουλευτής Βάσω Κόλλια, η οποία διεκδικεί μία έδρα στην Βουλή και υπόσχεται να συμβάλει στην ανανέωση και στην αναβάθμιση του ταλαιπωρημένου από τον ΣΥΡΙΖΑ  θεσμού του κοινοβουλίου.

Γιώργος Βασιλειάδης: “Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου”

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα εξηγεί στο NouPou ποια είναι η προτεραιότητα του αν καταφέρει να εκλεγεί και το λόγο που ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό.

Μαρία Τσέλιου: “Η δυνατότητα ανάπτυξης υπάρχει και η έκταση της βρίσκεται καθαρά στα δικά μας χέρια”

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Τομέα εξηγεί στο NouPou το λόγο που κατεβαίνει στις εκλογές και γιατί ζητάει τη ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών της.

Παναγιώτης Κόνσουλας: “Στα «Παιδικά Χωριά SOS» η βουλευτική μου αποζημίωση”

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ανατολική Αττική εξηγεί στο NouPou το λόγο που αποφάσισε να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές.