ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Face to Face είναι ένα από τα πιο value for money κομμωτήρια των νοτίων

Δυο κομμωτήρια (σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη) που έχουν καταφέρει να κάνουν την διαφορά στον τρόπο που “πηγαίνουν κομμωτήριο” οι νότιοι.

Πως θα αντιδρούσες αν κάποιος σου έλεγε πως κοντά σου υπάρχει ένα κομμωτήριο που σου παρέχει υπηρεσίες πέντε αστέρων, χωρίς να είναι πανάκριβο; Ούτε εγώ θα το πίστευα, μέχρι που είδα πως δεν υπάρχει ένα αλλά δύο κομμωτήρια και δεν είναι άλλα από τα Face To Face. 

Το Face To Face είναι κάτι πολύ παραπάνω από ακόμη μια beauty αλυσίδα στα νότια προάστια. Είναι οι άνθρωποί του, οι ιδιαίτερα προσεγμένες υπηρεσίες του και κυρίως η πολύ διαφορετική του προσέγγιση στο θέμα «Πάω κομμωτήριο».

Φωτογραφίες: www.photoworld.gr 

Το Face To Face  έχει μια δική του φιλοσοφία. Χωρίς  ραντεβού, χωρίς αναμονή, με αποκλειστικά Schwarzkopf προϊόντα, εξαιρετικούς επαγγελματίες κομμωτές  και όλα αυτά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Αυτοί οι άξονες στηρίζουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχείρηση στην Γλυφάδα αλλά και στη Νέα Σμύρνη. 

Ας αρχίσουμε όμως από τα βασικά. Το ότι δεν κλείνεις ραντεβού σου δίνει την ελευθερία να αποφασίσεις τελευταία στιγμή να περιποιηθούν τα μαλλιά σου. Το ότι βρίσκεις πάντα κάποιον έμπειρο επαγγελματία εκεί για σένα δείχνει ότι εκτιμάται ο χρόνος που έχεις να διαθέσεις.

Αλλά πάνω από όλα οι πολύ χαμηλές τιμές τους σε βρίσκουν με γεμάτο πορτοφόλι και διπλά όμορφη από τη στιγμή που μπήκες στο Face to Face καθώς το λούσιμο με χτένισμα, συμπεριλαμβανομένων όλων των επώνυμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται, κοστίζει από 10 ευρώ, το κούρεμα, ανδρικό και γυναικείο, 15 ευρώ και η βαφή ξεκινά στα 18 ευρώ! 

Πέρα από  αυτά, τα καθόλου ευκαταφρόνητα βέβαια, το Face to Face είναι γνωστό για την ολοκληρωμένη εμπειρία που σου προσφέρει καθώς όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα καλαίσθητο μοντέρνο minimal χώρο με αισθητική και χαμογελαστούς ανθρώπους. 

Σε αυτά τα κομμωτήρια μπαίνεις για να περιποιηθούν τα μαλλιά σου και βρίσκεις πολύτιμους  σύμβουλους ομορφιάς ενήμερους για τα trends της σεζόν, που θα σε ακούσουν με προσοχή και θα σου προτείνουν αυτό που σου ταιριάζει. Είναι μεγάλο ατού το ότι ποτέ δεν θα σε αφήσουν να βγεις από την πόρτα τους με κάτι που δεν σου πάει  επειδή κοιτούν το συμφέρον τους, κάθε άλλο, θα κάτσουν να το συζητήσουν -όση ώρα χρειάζεται- και να συμφωνήσετε σε αυτό που τελικά θα σε σου βάλει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Μιας και είπαμε ολοκληρωμένη εμπειρία, εκτός από τις υπηρεσίες κομμωτικής τα Face to Face παρέχουν και υπηρεσίες μανικιούρ πεντικιούρ καθώς και μακιγιάζ. Η διαδικασία εδώ είναι λίγο διαφορετική καθώς για αυτές τις υπηρεσίες  κλείνεις το ραντεβού σου κανονικά αλλά οι τιμές παραμένουν εξαιρετικά χαμηλές με το απλό μανικιούρ στα 10 ευρώ, το πεντικιούρ στα 16 ευρώ ενώ το πακέτο και των δύο μαζί στα 24 μόνο ευρώ. Δοκιμασμένα  μπορώ να σου εγγυηθώ πως είναι μια εταιρεία που προσφέρει υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες της στην καλύτερη δυνατή τιμή και σε κοιτάει Face to Face πιο τίμια απ’ όσο μπορούσες να φανταστείς.

Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ βλέπω μια, μια τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά μου και σκέφτομαι να τις αρπάξω ξεκινώντας από την πιο κοντινή τοποθεσία του Face to Face στο σπίτι μου. 

Ανδρ.Παπανδρέου 4, Γλυφάδα (Τηλ.: 210-8944436) / Ελ.Βενιζέλου 81, Ν.Σμύρνη (Τηλ.:  216-7001878)

Ωράριο: Δευτ.-Παρ.: 9:00-20:00, Σάβ.: 8:00-18:00

www.facetofacehair.gr , Facebook Instagram