ΟΜΟΡΦΙΑ

Garden of Panthenols: Η νέα ελληνική εταιρεία καλλυντικών με βάση τα νότια προάστια

To Nou-Pou.gr συνάντησε την Ιωάννα Λαμπροπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Garden of Panthenols, συζήτησε για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα του σήμερα και «τρύπωσε» μαζί της σε αυτόν τον υπέροχο κήπο….

Η επωνυμία από μόνη της αρκεί για να σου περιγράψει αυτό που θα ακολουθήσει. Καταλαβαίνεις ότι σύντομα θα βρεθείς σ’ έναν κήπο αισθητικής αρωμάτων, φροντίδας, λάμψης, δημιουργίας και χρωμάτων, σ’ έναν κήπο ομορφιάς. Η Garden of Panthenols λοιπόν είναι μία ελληνική εταιρεία καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και βάση τα γραφεία του business center της OFFICE+, στα νότια προάστια.

To Nou-Pou.gr συνάντησε την Ιωάννα Λαμπροπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Εταιρείας, συζήτησε για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα του σήμερα και «τρύπωσε» μαζί της σε αυτόν τον υπέροχο κήπο….

Τα smart προϊόντα της Garden of Panthenols

«Να τονίσουμε ότι η εταιρεία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου σ’ Ελλάδα και Κύπρο. Η καινοτομία μας τώρα έγκειται στο ότι έχουμε κατορθώσει να αναπτύξουμε μία έξυπνη σχέση ποιότητας και τιμής. Η γενικότερη τάση θέλει όλα να γίνονται με έναν έξυπνο, smart τρόπο. Από τα κινητά μας τηλέφωνα και τις smart τηλεοράσεις μέχρι τον κλάδο της επιχειρηματικότητας! Το επιστημονικό τμήμα μας έχει δημιουργήσει έξυπνες φόρμουλες με ποιότητα και χωρίς parabens, mineral oil ή άλλες αλλεργιογόνες ουσίες, που μπορούν να συνδυαστούν με προσιτές τιμές. Αυτό πιστεύω ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας της Garden of Panthenols.»

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα προϊόντα σας;

Ότι είναι όλα δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα. Δεν περιέχουν parabens, mineral oil ή άλλες αλλεργιογόνες ουσίες. Τέλος και πολύ σημαντικό, να πούμε ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού λανσάραμε πρόσφατα μία ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ! Ήδη ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει χάρη στις τηλεοπτικές καμπάνιες που κάνουμε, αλλά και για όσους δε μας γνωρίζουν ακόμη, τους καλούμε να τα δοκιμάσουν και να τα απολαύσουν.

Υπάρχει επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του σήμερα;

«Υπάρχει και πιστεύω ότι η οικονομική κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Αρκεί να έχεις πολλή υπομονή, να είσαι πολύ εργατικός, να έχεις να παρουσιάσεις μία καινοτόμα ιδέα και φυσικά να είσαι προσεκτικός ώστε να βρεις τους καλούς συνεργάτες.»

Η στέγαση της Garden of Panthenols στα γραφεία της OFFICE+ σάς έχει βοηθήσει;

Όπως σας είπα, η έδρα μας είναι στη Θεσσαλονίκη και τα γραφεία μας στην Αθήνα στην OFFICE+. Είμαστε περίπου δύο χρόνια εδώ και η πορεία μας είναι εξαιρετικά ανοδική. Σε αυτό έχει σίγουρα συμβάλλει και η φιλοξενία της OFFICE+. Για κάθε επιχείρηση ο χρόνος είναι χρήμα και όταν η ομάδα της OFFICE+ φροντίζει για όλα τα διαδικαστικά, την οργάνωση και παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία- τεχνικά και τεχνολογικά- εσύ έχεις χρόνο να κάνεις άλλα πράγματα που αφορούν καθαρά τη δουλειά σου. Μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτή, να κερδίσεις χρόνο άρα και χρήμα.

Συστεγάζεστε με άλλες εταιρείες στα γραφεία σας;

Ναι, στον όροφό μας έχουμε κι άλλες, καινούργιες, καινοτόμες επιχειρήσεις. Αυτό μας αρέσει πολύ, αφού υπάρχει η ίδια αφύπνιση και έντονη δραστηριότητα από όλους μας. Παρόλα αυτά έχουμε και την απόλυτη ησυχία. Δηλαδή αν θέλεις να απομονωθείς και να έχεις την απόλυτη ιδιωτικότητα για να εργαστείς, μπορείς. Αν πάλι θέλεις να ανταλλάξεις ιδέες και να κοινωνικοποιηθείς, επίσης έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις.

Τι θα συμβουλεύατε μία νέα εταιρεία στον κλάδο σας;

Δουλειά, συνέπεια, υπομονή, καινοτομία, έξυπνη διαχείριση και δυνατό customer service, που εμείς έχουμε και προσφέρουμε μέσα από τα πολύ ενεργά Social Media μας. Είμαστε τόσο άμεσοι και συγκεκριμένοι στις απαντήσεις μας, που είναι σαν το κοινό μας να έχει το δικό του σύμβουλο ομορφιάς 24/7.

«Το καλό εργασιακό περιβάλλον μάς βοήθησε στην ταχεία ανάπτυξη»

Κι όταν η κουβέντα έρχεται στο ιδανικό εργασιακό περιβάλλον για μία startup, η Ιωάννα μας λέει… «Θα σου μιλήσω με βάση τα δικά μας γραφεία. Είναι οι άψογες εγκαταστάσεις, η καθαριότητα, η οργάνωση και οι παροχές σε τεχνολογικό επίπεδο. Αυτά εμείς τα έχουμε όλα και απλόχερα από την OFFICE+. Από εκεί και πέρα είναι απαραίτητο το συναδελφικό πνεύμα και το ανθρώπινο κλίμα που δεν πρέπει να χάνουμε ακόμη και τις δύσκολες στιγμές.»

Γιατί θα προτείνατε σε μία start up/ σε μία μεγάλη εταιρεία να στεγάσει τα γραφεία της στην OFFICE+;

Γιατί δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνει. Ειδικά μία startup επιχείρηση θα εξοικονομήσει χρήμα και χρόνο, αν προχωρήσει σε αυτή τη σίγουρη επιλογή.

 

Η Garden of Panthenols στεγάζει τα γραφεία της στο business center της Office+, Γούναρη 78 Άνω Γλυφάδα. 

Δείτε όλα τα business centers της Office+ εδώ!

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της Garden of Panthenols εδώ

Να δείτε αναλυτικά tutorials για το πως χρησιμοποιείται το κάθε προϊόν στο επίσημο YouTube channel της Garden of Panthenols

Instagram gardenofpanthenols

Facebook Garden of Panthenols

Twitter