ΟΜΟΡΦΙΑ

Η AVEDA λανσάρει τη vegan σειρά περιποίησης μαλλιών BOTANICAL REPAIR™ με μια τεχνολογία εμπνευσμένη από τη φύση

Η νέα σειρά Botanical repair, που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, light & rich masques και leave-in θεραπεία, χαρίζει την επανορθωτική δύναμη της φύσης και στα 3 στρώματα της τρίχας, ενδυναμώνει και επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά εκ των έσω.

Η AVEDA, το brand με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχει ως αποστολή να νοιάζεται για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, λανσάρει μια νέα επαναστατική σειρά περιποίησης που μεταμορφώνει τα μαλλιά.

Η νέα σειρά Botanical repair™ δημιουργήθηκε για εκείνους που αναζητούν να μεταμορφώσουν και ή να ενδυναμώσουν τα μαλλιά τους, ανεξάρτητα από τον τύπο τους. Τα προϊόντα της σειράς είναι επίσης ασφαλή για τα βαμμένα και τα μαλλιά που έχουν υποστεί διάφορες χημικές επεξεργασίες.

Η botanical repair™, είναι αποτέλεσμα ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στα βοτανολογικά εργαστήρια της AVEDA και κράτησαν πάνω από 6 χρόνια, αξιοποιεί πλήρως την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας στα φυτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Οι επιστήμονες της AVEDA, με διδακτορικά στην οργανική χημεία, τη χημεία των πολυμερών και την φαρμακογνωσία, αναζήτησαν σε όλη την υδρόγειο τις πιο αποτελεσματικές «φυσικές τεχνολογίες» που θα μπορούσαν να προσφέρουν βαθιά επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η ομάδα των ειδικών λειτούργησε με μια πολύπλευρη προσέγγιση δημιουργώντας τρεις διαφορετικές «φυσικές τεχνολογίες» που δρουν συνεργικά για την καλύτερη περιποίηση των τριών βασικών στρωμάτων της τρίχας και προσφέρουν βαθιά επανόρθωση από το εσωτερικό στρώμα της τρίχας προς το εξωτερικό. Αποτέλεσμα των ερευνών είναι η σειρά botanical repair, μια σειρά προϊόντων υψηλής απόδοσης, vegan, με 94% φυσικά συστατικά, που βασίζεται στο σύστημα «Επανόρθωση της τρίχας στα 3 στρώματα» και μεταμορφώνει τα μαλλιά με τη δύναμη της φύσης.

Η σειρά Botanical repair™ βασίζεται στο σύστημα «Επανόρθωση της τρίχας στα 3 στρώματα» που αναδομεί και προστατεύει τα 3 βασικά στρώματα της τρίχας: τον μυελό, τον φλοιό και την επιδερμίδα. Η ενεργή δράση των φυσικών συστατικών ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών, και προστατεύει την ακεραιότητα του πυρήνα στο εσωτερικό στρώμα της τρίχας, ενώ την ίδια στιγμή το θρεπτικό μείγμα φυσικών συστατικών ξεμπλέκει και απαλύνει την επιφάνεια της τρίχας ώστε να αποτρέψει το ενοχλητικό σπάσιμο. Το αποτέλεσμα είναι ορατά αναζωογονημένα μαλλιά που λάμπουν, μαλλιά γεμάτα ζωή που μοιάζουν σαν να μην έχουν ταλαιπωρηθεί ποτέ[1]. 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΕΙΡΑ BOTANICAL REPAIR™ ΣΤΑ 3 ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ:

 1.  Επανόρθωση στον φλοιό της τρίχας. Τα φυτικά συστατικά της Aveda δρουν κάτω από την επιφάνεια της τρίχας, τη δυναμώνουν και την αναδομούν ενισχύοντας την ακεραιότητα του πυρήνα στο εσωτερικό της τρίχας.
 2. Πρόληψη για την επιδερμίδα της τρίχας. Το θρεπτικό μείγμα φυσικών συστατικών της Aveda από αβοκάντο, πράσινο τσάι και  sacha inchi χαρίζει απαλότητα στην επιφάνεια της τρίχας, ξεμπερδεύει τα μαλλιά και προστατεύει από το σπάσιμο.
 3. Δημιουργία προστατευτικού στρώματος Flayer. Το σύμπλεγμα των ενεργών φυτικών συστατικών της Aveda δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα από βότανα -ένα αόρατο και αδιάβροχο στρώμα από λιπίδια που σφραγίζει την επιφάνεια της τρίχας- που θωρακίζει τα μαλλιά και τα προστατεύει από τις μελλοντικές φθορές.

Η Δρ. Camille Sasik, Διευθύντρια των Εργαστηρίων Έρευνας και Ανάπτυξης της AVEDA δήλωσε σχετικά: «Η επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών είναι από τις πιο περιζήτητες θεραπείες για τους πελάτες μας. Η ομάδα μας κάνει μονίμως έρευνες και μελέτες για νέες τεχνολογίες και φυσικά συστατικά για να ανταποκριθεί σε αυτή τη σημαντική ανάγκη. Μας πήρε 6 χρόνια να αναπτύξουμε τη σειρά Botanical repair™ ακριβώς επειδή έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε το μέγιστο όφελος χρησιμοποιώντας συστατικά από τη φύση. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά περιποίησης που περιλαμβάνει έως και 94% φυσικά συστατικά[2] και χρησιμοποιεί την ισχυρή δράση φυτών, όπως το sacha inchi, το αβοκάντο και το πράσινο τσάι. Επιπρόσθετα, η σειρά Botanical repair™ αξιοποιεί την μοριακή σύνθεση των φυτών για να ενισχύσει την τρίχα στον πυρήνα της.

 Η ΣΕΙΡΑ BOTANICAL REPAIR™ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • botanical repairstrengthening shampoo: Ενδυναμώνει και επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με το σύστημα επανόρθωσης της τρίχας στα 3 στρώματα. Προσφέρει πλούσιο καθαρισμό και απομακρύνει απαλά τη λιπαρότητα και τους ρύπους. 94% φυσικής προέλευσης. 200ml
 • botanical repairstrengthening conditioner: χαρίζει πλούσια περιποίηση χωρίς βάρος και δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας για να δυναμώσει και να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας*. Μαλακώνει την τρίχα, ξεμπερδεύει, προλαμβάνει το σπάσιμο, προσφέρει επανόρθωση και ενδυνάμωση με φυσικά συστατικά. 98% φυσικής προέλευσης. 200ml
 • botanical repairintensive strengthening masquelight: Εντατική περιποίηση που στοχεύει στα 3 βασικά στρώματα της τρίχας, ενδυναμώνει και προσφέρει βαθιά επανόρθωση. Μεταμορφώνει στη στιγμή τα μαλλιά αφήνοντάς τα πιο υγιή, πιο απαλά και πιο λαμπερά μετά από μία και μόνη χρήση. 98% φυσικής προέλευσης 150ml
 • botanical repairstrengthening leavein treatment: Επανορθώνει, προλαμβάνει και προστατεύει από τις φθορές, ενώ ενδυναμώνει τον πυρήνα της τρίχας. Μειώνει το σπάσιμο με μία μόλις χρήση και δίνει στη στιγμή πιο δυνατά μαλλιά. Προστατεύει από τη θερμότητα μέχρι τους 230°C και από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. 99% φυσικής προέλευσης. 100ml

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ BOTANICAL REPAIR™ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

The botanical repair™ professional collection includes:

 • botanical repairprofessional equalizing primer: Προετοιμασία των μαλλιών πριν από την τεχνική εργασία της βαφής. Ενδυνάμωση ακόμη και στα πιο ταλαιπωρημένα / πορώδη μαλλιά. 97% φυσικής προέλευσης.
 • botanical repairprofessional strengthening additive: Επανόρθωση, ενδυνάμωση και μείωση της καταστροφής των μαλλιών κατά την διάρκεια της βαφής. 93% φυσικής προέλευσης.
 • Botanical repairprofessional bond activatorlight: Ενδυνάμωση και πολλαπλασιασμός δεσμών για βαθύτερη και εντατική επανόρθωση και στα 3 επίπεδα της δομής της τρίχας. 97% φυσικής προέλευσης.
 • botanical repairprofessional bond activatorrich: Ενδυνάμωση και πολλαπλασιασμός δεσμών για βαθύτερη και εντατική επανόρθωση και στα 3 επίπεδα της δομής της τρίχας. Με 5X περισσότερα βούτυρα και έλαια από τη light. 97% φυσικής προέλευσης.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 10’ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μαλλιά x5 φορές πιο δυνατά μετά την πρώτη μόλις εφαρμογή.

 • Θεραπεία βαφής botanical repair

Ενδυνάμωση και επανόρθωση κατά την τεχνική εργασία χρώματος.

Χρόνος: 10 λεπτά + χρόνος εργασίας χρώματος

 • Θεραπεία express botanical repair

Άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών με μία εφαρμογή

Χρόνος: 10 λεπτά

 • Θεραπεία τριχωτού και μαλλιών botanical repair

Συνδυαστική θεραπεία τριχωτού pramasana™ με θεραπεία επανόρθωσης

Χρόνος: 35 λεπτά

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η σειρά botanical repair είναι vegan. Περιέχει έως και 94% φυσικά συστατικά, χωρίς σιλικόνες ή θειικά άλατα. Όπως όλα τα προϊόντα της Aveda δεν δοκιμάζονται σε ζώα (cruelty free) και παρασκευάζονται μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Τα μπουκάλια της σειράς Botanical repair™, τα βαζάκια και τα καπάκια τους κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες, εξαλείφοντας τη χρήση των καθαρών πετροχημικών πλαστικών. Τα σωληνάρια της Botanical repair™ κατασκευάζονται με τουλάχιστον 59% ανακυκλωμένα υλικά και έως 41% βιοοπλαστικό, ενώ τα αντίστοιχα καπάκια τους κατασκευάζονται με τουλάχιστον 60% ανακυκλωμένα υλικά. Επιπρόσθετα η Aveda χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ένα νέο σωληνάριο 350 ml κατασκευασμένο κατά 65% από ανακυκλωμένα υλικά που είναι και το υψηλότερο δυνατό ποσοστό μέχρι σήμερα.

PUREFUME ΆΡΩΜΑ

Τα προϊόντα botanical repair έχουν ένα φρέσκο ανάλαφρο λουλουδένιο άρωμα που προέρχεται από πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια ylang-ylang, τριαντάφυλλο και μαντζουράνας και δίνουν στα μαλλιά ένα απολαυστικό άρωμα. Τα μαλλιά δείχνουν και μυρίζουν υπέροχα!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AVEDA

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και του σώματος που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.

ΟΙ 5 ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΑΣ

 1. Χρησιμοποιούμε συστατικά φυσικής προέλευσης
 2. Cruelty Free – Δεν κάνουμε ποτέ δοκιμές σε ζώα
 3. Smells like Aveda – Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών
 4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια
 5. Συσκευασίες από Ανακυκλωμένα Υλικά

Βρείτε την Aveda στα κομμωτήρια Aveda TEO Νέα Ερυθραία, & Γλυφάδα, Xanthi Hair Gallery Θεσσαλονίκη & lovehair.gr, στα πολυκαταστήματα attica & atticadps.gr, σε επιλεγμένα Hondos Center & hondos.gr, στο Sephora Ψυχικού & Sephora.gr και στο Galerie de Beaute Χολαργού & galeriedebeaute.gr.

[1] Αποτελέσματα βασισμένα σε μελέτη για το botanical repair™ strengthening leave-in treatment ύστερα από 4 εβδομάδες χρήσης σε δείγμα καταναλωτών.

[2] Φυτικής προέλευσης, χωρίς ορυκτά πετρελαίου ή νερό. Μάθετε περισσότερα στο aveda.com. Η σειρά λιανικής περιέχει 94% φυσικά συστατικά. Η επαγγελματική σειρά περιέχει 93% φυσικά συστατικά.