STYLE

Ηair in Fashion: Το κομμωτήριο που αγαπάνε οι γυναίκες (και οι άντρες)!

Με εμπειρία, γνώση και πάθος για τη δουλειά τους, δύο αδελφές στη Νέα Σμύρνη υπόσχονται good hair days σε όλες τις Νότιες και του Νότιους που θα κλείσουν ραντεβού.

H Σοφία και η Ελίνα Μιχελίδη μεγάλωσαν στη Νέα Σμύρνη, ανάμεσα σε ψαλίδια, φωτογραφίες με κουρέματα αντρικά και γυναικεία και βλέποντας τον μπαμπά τους καθώς είχε ένα κυρίως αντρικό κομμωτήριο. Με τέτοια κίνητρα και ερεθίσματα το «κάλεσμα» της οικογένειας ήταν κάτι που δεν μπορουσαν να προσπεράσουν και έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα βήματα του πατέρα τους χτίζοντας όμως την δική τους καριέρα.

 

Έτσι στο ίδιο σημείο η Σοφία και η Ελίνα έφτιαξαν το Hair in Fashion. Και από τότε είναι ακούραστες σε ό,τι αφορά τη δουλειά τους: «Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει διαρκώς να εξελισσόμαστε και γι’ αυτό παρακολουθουμε σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδας», θα πει η Σοφία.

Σήμερα όποιον και αν ρωτήσεις στην Νέα Σμύρνη,  σίγουρα γνωρίζει το Hair in Fashion και, τις δύο αδελφές με τα μικρά τους ονόματα. Όχι μόνον οι  παλιές πιστές πελάτισσες του μπαμπά αλλά και οι νεότερες δικές τους καθώς έχουν καταφέρει να αυξήσουν προς όλες τις ηλικίες το  πελατολόγιο τους.

Το Hair in Fashion είναι γνωστό για την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει καθώς όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα καλαίσθητο μοντέρνο minimal χώρο με αισθητική και χαμογελαστούς ανθρώπους. Εκεί λοιπόν η Σοφία και η Ελίνα προσφέρουν όλων των ειδών τις υπηρεσίες ομορφιάς:  κούρεμα, χτένισμα, τεχνικές χρώματος, μπαλαγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση, νυφικά χτενίσματα αλλά και όλη την ομορφιά και τη περιποίηση της νύφης.  Φυσικά –τιμής ένεκεν και στον μπαμπά- υπάρχει και μία πολύ κομψή γωνιά που θυμίζει παλιό κουρείο αφιερωμένη στην αντρική περιποίηση.

Ως εξειδικευμένες colorists η Σοφία και η Ελίνα παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια για νέες τεχνικές στα χρώματα και φροντίζουν να τα αναδεικνύουν με τα ανάλογα χτενίσματα.   Όπως καταλαβαίνετε η ερώτηση που μας απασχολεί εμάς τις γυναίκες είναι μία: Ποια είναι οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών και η απάντηση έρχεται από τις ειδικούς του Hair in Fashion: «Τα χρώματα της μόδας  είναι τα dusty παστέλ χρώματα, τα μπαλαγιάζ δε φεύγουν ακόμα, απλά διαφοροποιούνται οι αποχρώσεις. Δεν έχουμε πια μεγάλες αντιθέσεις ρίζας- άκρης. Έρχονται πιο φυσικές οι διαβαθμίσεις και τα πιο “σκονισμένα” χρώματα όπως το μπεζ, το μελί, της άμμου αλλά και το μπρονζέ της terracotta».

Kαι από κουρέματα τί «παίζει»;  «Σε κουρέματα το καρέ είναι πάντα μία κομψή τάση και μπορούμε να προσθέσουμε  χαμηλά φυλλαρίσματα, αφέλειες ή φράντζες».

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο Hair in Fashion είναι ότι καμία πελάτισσα δε φεύγει δυσαρεστημένη καθώς το τελικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση έχει προέλθει από μία συμφωνία με την Ελίνα και τη Σοφία που θα προσθέσει ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό της.

Οι δύο αδελφές πάντα με την αγάπη και τον ενθουσιασμό που έχουν για τη δουλειά τους ακούν αλλά και συμβουλεύουν τις πελάτισσες τους: « Πάντα τις ακούμε και τις ρωτάμε πώς είναι η καθημερινότητα τους. Εκεί θα συνδυάσουμε τη δική τους επιθυμία για ανανέωση με την δική μας γνώση και εμπειρία για να μπορούν να υποστηρίξουν την αλλαγή.  Αν μία κυρία για παράδειγμα ξυπνάει το πρωί και δεν προλαβαίνει να φτιάχνει την φράντζα της δεν θα τις προτείνουμε αφέλειες».  Και οι συμβουλές τους εισακούονται από τις  κυρίες που περιποιούνται η Ελίνα και η Σοφία γιατί μετά από τόσα χρόνια και τόση αγάπη γ’ αυτό που κάνουν τίς εμπιστεύονται  και πειραματίζονται με ό,τι τους προτείνουν.

Εσείς ακόμα δεν κλείσατε το ραντεβού σας με τα κορίτσια;