ΟΜΟΡΦΙΑ

Καινούρια χρονιά, καινούριο πρόσωπο με τις ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης του Holnatural

Holnatural, το beauty spot της Βουλιαγμένης που εξειδικεύεται στις ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης και στα οργανικά προϊόντα ομορφιάς.

Αν το θέμα της ποιότητας το προσώπου σας απασχόλησε τη χρονιά που πέρασε, ή φτάσατε σχεδόν στο κατώφλι ενός πλαστικού χειρουργού ή μία φίλη σας έπεισε να την ακολουθήσετε στη μαγική σύριγγα του δερματολόγου, αλλά κάνατε ένα βήμα πίσω, ίσως γιατί το ρίσκο θα ήταν μεγάλο ή απλά το ποσό υπέρογκο, υπάρχει κάτι ακόμα που ενδεχομένως δεν έχετε σκεφθεί.

Έχετε ακούσει για ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης;

Τι ακριβώς κάνουν; Τι υπόσχονται; Είναι ολοκληρωμένες θεραπείες;

Η Αλίκη Μέρμηγκα, αισθητικός με ειδίκευση στις ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης, υποστηρίζει πως είναι ιδανικές από την ηλικία των 30 ως πρόληψη, αλλά και σε πιο προχωρημένες ηλικίες ως μέθοδος ανάπλασης και αντιστροφής της γήρανσης.

«Οι ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης στηρίζονται στο τρίπτυχο “αποτοξίνωση, ευθυγράμμιση συνδετικού ιστού και ευεξία”. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το αποτέλεσμα είναι ορατό. Παράλληλα, δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενώ η θεραπεία βοηθά το σώμα και τον νου να αποφορτιστεί και να χαλαρώσει, αφού συνδυάζεται με fingertip energising massage. Είναι θεραπείες οικονομικές και προπάντων ασφαλείς» λέει η δημιουργός του Holnatural στη Βουλιαγμένη.

Να λοιπόν τι προτείνει η ειδικός:

Να αρχίσετε τη χρονιά με ένα phytopeeling που θα απομακρύνει τα παλιά νεκρά κύτταρα, θα εμφανίσει το καινούριο και πιο φρέσκο δέρμα σας συνδυάζοντάς το με το ολιστικό fingertip energising massage που θα τονώσει όλη την περιοχή του κεφαλιού, του ντεκολτέ και θα ανασηκώσει το περίγραμμα του προσώπου. Επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να σας παρασκευάσει μία κρέμα προσώπου στα μέτρα σας, φιαγμένη από βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά.

Μπείτε στο site holnatural.com και μη διστάσετε να καλέσετε για τυχόν απορίες. Θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!