ΟΜΟΡΦΙΑ

Με αυτά τα προϊόντα θα αφαιρέσετε σωστά το μακιγιάζ σας

Η επιδερμίδας μας ταλαιπωρείται από το καθημερινό μακιγιάζ για αυτό επιβάλλεται να το αφαιρούμε με τα κατάλληλα προϊόντα.

Ατμοσφαιρική ρύπανση, αδιάβροχο μακιγιάζ, υπολείμματα αντηλιακού, νεκρά κύτταρα και σκόνη είναι λίγα μόνο από όσα «μεταφέρει» η επιδερμίδα μας επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, τα οποία δεν αρκεί λίγο νερό για να τα απομακρύνουμε από το πρόσωπό μας.

Για αυτόν τον λόγο έχουν εξελιχτεί ιδιαίτερα τα προϊόντα καθαρισμού ώστε να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να αντιμετωπίσει όλες τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Τα νέα πολυτελή προϊόντα καθαρισμού Jurlique για το πρόσωπο αφαιρούν, με τη δύναμη των βοτανικών εκχυλισμάτων, τους ρύπους που προκαλούν θαμπή και κουρασμένη όψη καθώς περιέχουν ένα μοναδικό μείγμα βοτάνων που περιλαμβάνει συμήδα, καλέντουλα, σπιλανθές, δενδρολίβανο, μυριόφυλλο, βάλσαμο λεμονιού και γλυκόριζα.

Radiant Skin Foaming Cleanser 

Απαλό καθαριστικό προσώπου που αφαιρεί εύκολα τους ρύπους και το μακιγιάζ καθώς περιέχει εκχύλισμα Γαλλικού τριαντάφυλλου το οποίο χαρίζει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση και βοηθά στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Nourishing Cleansing Oil

Ελαφρύ και μεταξένιο καθαριστικό λάδι που μετατρέπεται σε πλούσιο γαλάκτωμα για να απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τους ρύπους. Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Replenishing Cleansing Lotion

Πλούσια και απαλή λοσιόν καθαρισμού που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ μακράς διάρκειας και την ατμοσφαιρική ρύπανση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Τα βοτανικά εκχυλίσματα που περιέχει βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και λαμπερή  Κατάλληλο για χρήση γύρω από την περιοχή των ματιών.

Revitalising Cleansing Gel

Ελαφρύ gel καθαρισμού προσώπου με πλούσιο αφρό όπου απομακρύνει τη ρύπανση, τη λιπαρότητα και καταπολεμά τις ατέλειες της επιδερμίδας, αφήνοντας ένα υπέροχο αίσθημα φρεσκάδας. Είναι ιδανικό για να αφαιρέσετε ακόμη και το μακιγιάζ μακράς διάρκειας. Ιδανικό για κανονικές και μικτές επιδερμίδες.