ΟΜΟΡΦΙΑ

Nailworks Beauty Lab: Εκεί που ζεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς

To Nailworks στη Βάρη σε περιμένει για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς αλλά και shopping.

Το Nailworks στη Βάρη είναι κάτι παραπάνω από ένα nail spa. Από το 2018, συνεχώς εξελισσόμενο φροντίζει κάθε γυναίκα όπως μόνο εκείνο ξέρει με υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτριχώσεις, περιποίηση φρυδιών, extension βλεφαριδών και μασάζ προσώπου και σώματος. Εκτός από την ποιότητα των υλικών, την ποικιλία και την τεχνογνωσία του προσωπικού που φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις και τεχνικές μέσα από σεμινάριο, αυτό που κάνει το Nailworks να ξεχωρίζει είναι ένα ακόμη στοιχείο.

Acrylic nail #nails #acrulicnails #frenshmanicure #nailsextension #manicure #staypositive #staysafe #staysafe #nailworks_vari

Δημοσιεύτηκε από Nailworks Vari στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

Είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κατάστημα που θα σου προσφέρει μια ευχάριστη, ολοκληρωμένη εμπειρία. Μια από τις προτεραιότητες των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από το Nailworks είναι να διεγείρουν όλες τις αισθήσεις της πελάτισας που θα μπει στο χώρο τους. Από την αισθητική του χώρου, τη μουσική και τη συμπεριφορά τους απέναντί σου, όλα είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να χαλαρώνεις και να φτιάχνει η διάθεσή σου αμέσως.

Στον πολυχώρο (γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα) του Nailworks η ιδιοκτήτρια, Μαρίνα Κυρίτση προσθέτει ένα ακόμη στοιχείο που ολοκληρώνει την εμπειρία της γυναίκας. Ανάλογα με την εποχή και όλα αυτά που θα της τραβήξουν την προσοχή, ψάχνει και επιλέγει προϊόντα όπως ρούχα, κοσμήματα, είδη περιποίησης, αρώματα, ακόμη και κεριά σπιτιού και μας τα παρουσιάζει, χαρίζοντάς μας και τη shopping εμπειρία που όλες οι γυναίκες αγαπάμε.

Ready for the beach ⛱

Δημοσιεύτηκε από Nailworks Vari στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020