ΟΜΟΡΦΙΑ

Στη Holnatural οι ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης αντιστρέφουν τον χρόνο χωρίς παρενέργειες

Στο beauty spot της Βουλιαγμένης, βρίσκουμε σε σούπερ ανταγωνιστικές τιμές θεραπείες προσώπου βασισμένες σε εξειδικευμένα πρωτόκολλα μασάζ, που προσφέρουν αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Οι ολιστικές θεραπείες είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα βασικά «όπλα» μιας γυναίκας στη μάχη της αντιγήρανσης. Κι αυτό γιατί καταφέρνουν να «αντιστρέψουν» τον χρόνο, δίνοντας στην επιδερμίδα μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.

Τι είναι: Οι ολιστικές θεραπείες αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως ολότητα γι’ αυτό και στοχεύουν ταυτόχρονα στην ομορφιά, στη χαλάρωση και στην υγεία. Μέσω του εξειδικευμένου μασάζ (που ακολουθεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα) διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και με συγκεκριμένες και καθοριστικές κινήσεις αναζωογονείται το δέρμα εκ βάθους, απαλλάσσονται οι μύες από δυσάρεστες εντάσεις που αλλοιώνουν να χαρακτηριστικά, και προσφέρεται οξυγόνωση στην περιοχή του κρανίου, του λαιμού και των ώμων. Παράλληλα με το άγγιγμα του ειδικού, χαλαρώνουμε σώμα και νου.

Τι προσφέρουν οι ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης:

-Φρέσκο δέρμα

-Φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς παραμορφώσεις και χωρίς πόνο

-Ευεξία στην καθημερινότητα

Η Αλίκη Μέρμηγκα, αισθητικός με ειδίκευση στις ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης και ο άνθρωπος πίσω από τη Holnatural στη Βουλιαγμένη, μας προτείνει ειδικά για αυτόν τον μήνα τη θεραπεία «REJUVANCE + HYDRA REPAIR» διάρκειας μίας ώρας (κόστος 40 ευρώ), που αποκαθιστά την υγρασία και την ελαστικότητα στην επιδερμίδα.