ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα Sephora Greece μας έφεραν πιο κοντά στο καλοκαίρι, με το Sephora Digital Summer Press Day

Η εξειδικευμένη ομάδα των makeup και skincare experts των Sephora Greece υποδέχθηκε μέσα από ένα digital περιβάλλον τους Sephora beauty lovers και παρουσίασε τα νέα λανσαρίσματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, καθώς και τα νέα brands που διατίθενται αποκλειστικά από τα Sephora.

Τα Sephora Greece καλωσόρισαν το καλοκαίρι με το Digital Summer Press Day που διοργάνωσαν την Τρίτη 20 Απριλίου 2021. Με πλήρη σεβασμό στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, η ομάδα των Sephora Greece με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, παρουσίασε τα νέα προϊόντα στις κατηγορίες make up και skincare.

Η εξειδικευμένη ομάδα των makeup και skincare experts των Sephora Greece υποδέχθηκε μέσα από ένα digital περιβάλλον τους Sephora beauty lovers και παρουσίασε τα νέα λανσαρίσματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, καθώς και τα νέα brands που διατίθενται αποκλειστικά από τα Sephora. Ξεχωριστή θέση στην live παρουσίαση είχαν τα νέα μεγάλα skincare brands που διατίθενται πλέον στα Sephora Greece. Ο λόγος για τα Drunk Elephant, The Ordinary, Dermalogica και Innis free, που έχουν ήδη ενθουσιάσει τους λάτρεις του brand και τους skin care addicts.

Παρουσιάστηκαν, επίσης, μοναδικά προϊόντα της κατηγορίας hair care με πρωταγωνιστές τα brands Moroccan oil, Ola plex, Briogeo και Ouai Haircare, αλλά και οι νέες τάσεις στον χώρο του μακιγιάζ από τα exclusive brands Benefit Cosmetics, Too Faced, Fenty Beauty by Rihanna, NARS, HUDA Beauty, Make Up For  Ever, KVD Vegan Beauty.

Beautyeditors, beautybloggers και influencers είχαν κατά τη διάρκεια του digital event ενεργό συμμετοχή, και εξέφρασαν με ενθουσιασμό την αγάπη τους για τα προϊόντα και τα brandsπου παρουσιάστηκαν. Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι καινοτομίες των skincare brands OLE HENRIKSEN, Fenty Skin, Fresh, Wishful, Belif, LANEIGE,REN, Respire, Pixi, Pai, Erborian, Sunday Riley και πολλών ακόμα, που προσφέρουν επιλογές που καλύπτουν κάθε επιθυμία και ανάγκη της επιδερμίδας.

Θετικά σχόλια απέσπασε για ακόμα μια φορά το πρόγραμμα ευθύνης των Sephora “Good For”, με την περιβαλλοντική δέσμευση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο για την προστασία και διαφύλαξη της υγείας και της ομορφιάς του πλανήτη. Στόχος των “Good For”επιλογών είναι η ενίσχυση της conscious ομορφιάς, με συνθέσεις προϊόντων ως και 90% φυσικές, vegan προϊόντα χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Τα Sephora επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα της ομορφιάς και της περιποίησης, προσφέροντας εκατοντάδες προϊόντα που είναι Good For You, Good For a Better Planet, Good For Vegan.

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν,τα exclusive brandsκαι τα “GoodFor” προϊόντα, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora, στο site www.sephora.gr και στο Mobile App Sephora Greece.