ΟΜΟΡΦΙΑ

«The Antiaging Massage» στο Holnatural στη Βουλιαγμένη

Μιλήσαμε με την ειδικό του Holnatural στη Βουλιαγμένη για τη θεραπεία αντιγήρανσης που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος (και φανατικές οπαδούς).

Προσπαθούμε να τρώμε σωστά, βάζοντας στη διατροφή μας φρούτα και λαχανικά, πίνουμε πολύ νερό και επενδύουμε αρκετά χρήματα σε προϊόντα ομορφιάς, σε αντιοξειδωτικά serum και αντιγηραντικές κρέμες ημέρας/ νύχτας/ ματιών κ.ο.κ. Όμως είναι αυτό αρκετό για να δούμε όντως αποτελέσματα, όταν πια οι πρώτες ρυτίδες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους;

Σύμφωνα με την Αλίκη Μέρμηγκα, αισθητικό με ειδίκευση στις ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης και δημιουργό του Holnatural στη Βουλιαγμένη, όχι. «Η πραγματική αντιγήρανση ξεκινά από την οξυγόνωση, τον ευθιασμό του συνδετικού ιστού, την καλή κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού. Εάν αισθάνεστε την περιοχή του προσώπου “μπουκωμένη”, θαμπή και ξηρή, το antiaging massage είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε άμεσα την αλλαγή» εξηγεί η ίδια στο NouPou, προσθέτοντας πως «το ειδικό αυτό μασάζ  ξεκινά το θαυμαστό “ταξίδι” της επιβράδυνσης της γήρανσης με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο, βοηθώντας το πρόσωπο να δείχνει λαμπερό και φρέσκο».

Η θεραπεία: Το antiaging massage γίνεται στην περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ καθώς και των χεριών (εξολοκλήρου με βούτυρο καρύδας) και διαρκεί 50′. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μία οργανική μάσκα προσώπου της holnatural από καρύδα και μελάσα. Η τιμή της είναι 45 ευρώ, ενώ τα ραντεβού που θα κλειστούν μέχρι και τις 15/6 θα υπάρξει έκπτωση 15%.