ΟΜΟΡΦΙΑ

Το κομμωτήριο TenPlus καλωσορίζει μια νέα εποχή – και παίρνει για ακόμα μία φορά 10 με τόνο!

Η «μετά Covid-19 εποχή» βρίσκει το κομμωτήριο του Φαλήρου απολύτως εναρμονισμένο με τα νέα μέτρα ασφαλείας αλλά και πλήρως ενημερωμένο για τα νέα, πρωτοποριακά και κυρίως ανανεωτικά looks που θα μας αλλάξουν τη διάθεση.

Εδώ και μερικές μέρες, το κομμωτήριο TenPlus στο Παλαιό Φάληρο έχει ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, υποδεχόμενο τις πελάτισσές και τους πελάτες του σε έναν χώρο που, όσο κι αν μοιάζει με αυτόν των περασμένων μηνών, είναι παράλληλα αρκετά διαφορετικός. «Καλωσορίζουμε μια νέα εποχή αποκαλώντας την αισιόδοξα “την μετά Covid-19”εποχή» λέει η υπεύθυνη, Τζέλλα Γιαννακίδη. «Η μεγάλη πρόκληση για όλους μας, τους τεχνίτες και την διεύθυνση του κομμωτηρίου, είναι να παρέχουμε σωστή εξυπηρέτηση σε ένα ασφαλές περιβάλλον, τόσο γιατους πελάτες μας όσο και για εμάς τους ίδιους. Η λίστα αναμονής των 50+ ημερών και η ανυπομονησία των πελατών μας, ανεξαρτήτως φύλου, μετατράπηκε σε μια οργανωμένη προσέλευση, που ξεκίνησε με επιτυχία, τη Δευτέρα 4 Μαΐου».

Το κομμωτήριο TenPlus θέλει να διαβεβαιώσει τους ήδη πελάτες του αλλά και όσους προτίθενται να το γνωρίσουν τώρα, ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας: Μειωμένη χωρητικότητα, αποστάσεις μεταξύ των πελατών, συνεχής καθαριότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αντισηπτικά και μάσκες για τους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες, οι οποίοι προσέρχονται συνήθως με τη δική τους. «Είναι ευχής έργο ότι οι πελάτες ανταποκρίνονται στις οδηγίες και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι για καλύτερη εξυπηρέτηση, προτείνουμε τα μελλοντικά ραντεβού των πελατών μας, να κλείνονται πριν την αναχώρησή τους από το κομμωτήριο ώστε να βρίσκουν τον τεχνίτη και την ώρα που επιθυμούν. Η ζήτηση για υπηρεσίες είναι αυξημένη ενώ η χωρητικότητα μειωμένη».

Βεβαίως, η επιστροφή στην «κανονικότητα» βρίσκει τους τεχνίτες του δημοφιλούς κομμωτηρίου του Παλαιού Φαλήρου ενημερωμένους για τα νέα, πρωτοποριακά και κυρίως ανανεωτικά looks που θα μας αλλάξουν τη διάθεση. Θα υποδεχτούμε την νέα εποχή με ανάλαφρα καλοκαιρινά κουρέματα, αλλά και πιο κλασικές φόρμες από τους έμπειρους couper του TenPlus.

-Στο βαφείο εκτός από απλές και φυτικές βαφές, περιζήτητες είναι οι τεχνικές painting, balayage αλλά και τα babylights, οι θεραπείες ανανέωσης υφής και χρώματος, με επώνυμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα υψηλά standards των υπηρεσιών του TenPlus.

-Τα ανάλαφρα σινιόν, τα πιασίματα σε bohostyle και οι κλασικές ή πειραγμένες πλεξούδες είναι οι πρωταγωνιστές της εποχής στα χτενίσματα. Στο TenPlus θα βρούμε τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για χρήση και συντήρηση στο σπίτι καθώς και όλα τα αξεσουάρ μαλλιών που θα δώσουν ένα ιδιαίτερο touch στην εμφάνισή μας.

-Οι λειάνσεις κερατίνης και οι ισιωτικές θεραπείες, όπως η Enzymotherapy extreme, θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας λαμπερά και «αναδομημένα».

-Οι τρέσες με rings ή με tape, εκτός από το μήκος που δίνουν στα μαλλιά, εφαρμόζονται και για «γέμισμα» των πλαϊνών, έτσι ώστε όλοι να απολαμβάνουν πλούσια μαλλιά.

-Στις τεχνικές μανικιούρ-πεντικιούρ, εκτός από τα απλά και gel βερνίκια, προστέθηκαν τα dipping powders, που παρέχουν όχι μόνο άψογο look διαρκείας αλλά και φυσική ενίσχυση των νυχιών.

«Στο TenPlus θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες για τα μαλλιά και τα άκρα που θα σας φτιάξουν το look και τη διάθεση, αλλά και μια ομάδα ανθρώπων που είναι ευγενικοί, πρόθυμοι και έμπειροι. Θα σας κερδίσουν με την αγάπη για τη δουλειά τους» καταλήγει η Τζέλλα. «Εδώ για εσάς. Εδώ για μερική ή ολική επαναφορά. Με το μότο του TenPlus, “όμορφα μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά,”» κλείνει αστειευόμενη. «Έχετε κάνει κράτηση;».