ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Lash House στη Βούλα είναι ο απόλυτος προορισμός για τοποθέτηση βλεφαρίδων

Θέλεις να βάλεις βλεφαρίδες και να αναδείξεις με φυσικό τρόπο το βλέμμα σου; Τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα νότια προάστια.

Έφτασε η στιγμή που αποφάσισα να βάλω βλεφαρίδες. Όσες φίλες μου ρώτησα που πρέπει να πάω για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα απάντησαν «στην Έλενα».

Η Έλενα είναι η ιδιοκτήτρια του Lash House που ειδικεύεται στην τοποθέτηση βλεφαρίδων αναδεικνύοντας το βλέμμα και τα μάτια με τον πιο φυσικό τρόπο. «Ασχολούμαι μόνο με τις βλεφαρίδες και την τοποθέτηση τους, ενώ κάνω και σεμινάρια σε κοπέλες που θέλουν να εκπαιδευτούν πάνω σ΄ αυτό».

Τις γιορτές, εμείς οι γυναίκες, θέλουμε να είμαστε πιο λαμπερές και περιποιημένες οπότε μόνο με την τοποθέτηση βλεφαρίδων μπορούμε να αναδείξουμε μοναδικά το πρόσωπο μας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ιδιαίτερα βολική και για την καθημερινότητα μας, αφού τοποθετώντας βλεφαρίδες φαίνεται σαν να είσαι πάντα βαμμένη. «Υπάρχει η κλασσική τοποθέτηση βλεφαρίδας όπου στη μία φυσική τρίχα τοποθετούμε μια exte και ο άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσουμε τουφάκια σε μια φυσική τρίχα. Εγώ κάνω επί τόπου τα τουφάκια μανάλογα με την πυκνότητα που θέλω να κερδίσω. Μπορούμε να κάνουμε από 2 μέχρι 6 exte κι ανάλογα τον αριθμό βγαίνει η ονομασία της τούφας. Η κάθε πελάτισσα μου λέει τι επιθυμεί και ανάλογα το πρόσωπο, τα μάτια και την φυσική τρίχα της βλεφαρίδας της αποφασίζουμε τι θα κάνουμε» εξηγεί η Έλενα.

Οι χρωματικές βλεφαρίδες είναι ιδανικές για κάθε εποχή του χρόνου. «Δεν είναι τόσο έντονες και αναδεικνύουν όμορφα το πρόσωπα. Είναι η μαύρη βλεφαρίδα από κάτω, στη μέση μπαίνει η χρωματιστή και μετά πάλι μαύρη με αποτέλεσμα το βλέμμα να γίνεται πιο έντονο και τονίζει το χρώμα του ματιού. Το προτείνω για κάτι διαφορετικό».

Πόσο κρατάνε τα exte στις βλεφαρίδες; «Γύρω στις 3-4 βδομάδες -σίγουρα παίζει ρόλο και πόσο τις προσέχει η κάθε πελάτισσα. Στο Lash House έχουμε 1 βδομάδα εγγύηση. Αν πάθει κάτι η βλεφαρίδα την πρώτη βδομάδα μπορούμε να τη διορθώσουμε ή να την αντικαταστήσουμε δωρεάν».

 

Τι πρέπει να προσέξουμε μετά την τοποθέτηση; «Να μην τις βρέξουμε καθόλου δύο ώρες μετά την τοποθέτηση, να μην χρησιμοποιούμαι λιπαρά προϊόντα πάνω στις βλεφαρίδες και να τις πλένουμε κάθε μέρα».

Όσο για την επόμενη τάση στις βλεφαρίδες; «Είναι το ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση του exte θα γίνεται με ακόμα πιο λεπτή τούφα. Θα έχεις όγκο αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ φυσικό χωρίς να νιώθεις βαρύ το μάτι σου. Το πιο σημαντικό σε όλα είναι να εμπιστεύεσαι τον lash maker για να μην σου καταστρέψει την φυσική τρίχα».