ΟΜΟΡΦΙΑ

Vegan Haircare: Το νέο trend που ήρθε για να μείνει

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο trend που αφορά την προστασία των μαλλιών.

Εσείς γνωρίζετε το νέο haircare trend που έχει αποκτήσει ήδη μεγάλο κοινό και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο; Μιλάμε για τη νέα vegan τάση που ήρθε για να ενισχύσει την παγκόσμια στροφή προς την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης. Το healthy living και ο πιο φυσικός τρόπος ζωής είναι κάτι που αποζητάμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια για να αισθανόμαστε πιο κοντά στη φύση και το περιβάλλον.

Εάν αναρωτιέστε πώς θα το πετύχετε, ξεκινήστε από την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας και αλλάξτε συνήθειες.  Η νέα σειρά Botanicals fresh care ήρθε για να προσφέρει μία νέα εμπειρία στην περιποίηση των μαλλιών με μοναδικούς συνδυασμούς βοτάνων γνωστών για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Έχει δημιουργήσει vegan συνθέσεις, υψηλής αποτελεσματικότητας με εξαιρετικές υφές και αρώματα που φτάνουν σε εσάς σε συσκευασίες από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά. Όλες οι συνθέσεις και τα αρώματα είναι τουλάχιστον 94% βιοδιασπώμενα , οι συνθέσεις είναι 98% από συστατικά φυσικής προέλευσης και χρησιμοποιούν βιολογικά συστατικά από υπεύθυνες πηγές καλλιέργειας.

Οι ολοκληρωμένες σειρές με σαμπουάν, conditioners , μάσκες μαλλιών & λοσιόν καλύπτουν τις ανάγκες για εσάς που έχετε.

Εύθραυστα μαλλιά:

Ginger & Coriander που αναζωογονεί τα εύθραυστα μαλλιά με τις ενδυναμωτικές ιδιότητες του ελαίου Κορίανδρου και του εκχυλίσματος τζίντζερ.

Ξηρά μαλλιά:

Argan & Safflower που θρέφει εντατικά τα ξηρά μαλλιά με τις θαυματουργές ιδιότητες των ελαίων Αργάν και Σαφράν.

Ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής:

Lavender, με αιθέριο έλαιο λεβάντας που με το απαλό του άγγιγμα καταπραΰνει τους ερεθισμούς του ευαίσθητου δέρματος.

Βαμμένα Μαλλιά:

Rose & Geranium που αναζωογονεί τη λάμψη και το χρώμα των βαμμένων μαλλιών με
τις μοναδικές ιδιότητες των ελαίων Ροδοπέταλων και του αιθέριου ελαίου Γερανιού.

Θα τα ανακαλύψετε μόνο στα Hondos Center