ΜΟΔΑ

Οι Mid Season Sales ξεκίνησαν στο νέο κατάστημα Superdry στη Γλυφάδα

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου κομμάτι από τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας ’19 της Superdry.

Ξέρεις ότι ο μήνας  μπήκε καλά όταν από την πρώτη του κιόλας μέρα έρχονται υπέροχα νέα. Από 1 μέχρι και 15 Νοεμβρίου, το ολοκαίνουριο Superdry  Store στη Γλυφάδα μας περιμένει με mid season offers για να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή του αγαπημένου brand για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019.

Η συλλογή FW19 παρουσιάστηκε με την καμπάνια «My Way» στη οποία πρωταγωνιστούν δυναμικές προσωπικότητες όπως ο Presley Gerber, οι Amiaya, o Chris Eubank Jr και η Hana Cross. Κάτω από την ομπρέλα της συλλογής ενώθηκαν οι σειρές Mainline, Sport και Snow της Superdry, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δομήσουμε το δικό μας, ξεχωριστό στυλ ακριβώς όπως πρεσβεύει και το όνομα της καμπάνιας. Με τον εντελώς δικό μας τρόπο.

Το νέο κατάστημα Superdry άνοιξε πρόσφατα στο νούμερο 16 της οδού Λαζαράκη και φιλοξενεί σε έναν χώρο 200 τμ όλες τις νέες συλλογές, αποτελώντας πλέον τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της Superdry στα Νότια Προάστια.