ΜΟΔΑ

International Game Collection, η πολύχρωμη συλλογή της PUMA μας προκαλεί να γίνουμε «ένα»

H PUMΑ γιορτάζει την αθλητική κληρονομιά της μέσα από τη νέα φουτουριστική International Game collection, για έναν ενωμένο κόσμο μακριά από διακρίσεις.

Φαντάσου έναν πλανήτη του μέλλοντος, με τις ομορφιές της Γης αλλά χωρίς γεωγραφικά σύνορα. Όλοι οι άνθρωποι που ζουν πάνω σ’ αυτόν είναι ίσοι και μοιράζονται τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ελευθερίες. Μια απεραντοσύνη ισότητας σαν το ανεξάντλητο μπλε του ωκεανού, το γαλάζιο του ουρανού ή το πράσινο των πεδιάδων και των βουνών. Όσο κι αν τα μάτια προσπαθούν να βρουν το τέλος, εκείνο μοιάζει ατέρμονο. Σ’ αυτόν τον πλανήτη δεν υπάρχουν διακρίσεις για την εθνικότητα, το φύλο, το χρώμα, τη σεξουαλικότητα, την εμφάνιση, την οικονομική ή την κοινωνική κατάσταση. Όλοι έχουν δικαίωμα να περπατούν στα ίδια μέρη, να κολυμπούν στις ίδιες θάλασσες, να αναπνέουν τον ίδιο αέρα, να τρέχουν στα ίδια πάρκα, να ανεβαίνουν τα ίδια βουνά, να χαίρονται τις ομορφιές της φύσης σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούν.

Φαντάζει σαν την πιο ονειροπόλα ουτοπία -και πιθανότατα είναι, τουλάχιστον για τις παροντικές νοοτροπίες- αλλά αν ο πλανήτης ισούταν και μ’ ένα ενιαίο κράτος, τότε η σημαία θα ήταν σίγουρα ένα συνονθύλευμα από τα χρώματα των σημαιών των πραγματικών κρατών της Γης. Και αυτό -τουλάχιστον κατά το ήμισυ- δεν είναι ουτοπία. Γι’ αυτό φρόντισε η PUMA. Η νέα συλλογή International Game Collection, εμπνέεται από τις σημαίες των χωρών απ΄ όλο τον κόσμο που αποτυπώνονται με ψηφιακά γραφικά και ζωντανά χρώματα πάνω σε πάνινα unisex παπούτσια, ρουχισμό και αξεσουάρ που απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και καταγωγής.

Η PUMA χρησιμοποιεί τη μαγική δύναμη του αθλητισμού να ενώνει τον κόσμο για να μεταδώσει ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά μηνύματα, πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι με τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ελευθερίες και δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει. Και ίσως αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε να χρειαζόμαστε αυτή την ενότητα (και όλα τα θετικά συναισθήματα που αυτή συνεπάγεται) περισσότερο από ποτέ.

Στη νέα συλλογή η φουτουριστική αισθητική πρωταγωνιστεί. Μια βόλτα στο κατάστημα της PUMA στη Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 40Α) για να προβάρεις κάποια από τα χρωματιστά must-have κομμάτια για γυναίκες και άντρες θα σε πείσει και σίγουρα θα σου φτιάξει το κέφι (ακόμη κι αν ανακαλύψεις τη συλλογή εικονικά μέσω του e-shop της PUMA). Το έντονο sport στοιχείο ακολουθεί τη μόδα και τα trends, δημιουργώντας μια άκρως μοντέρνα, δυναμική και τολμηρή ανοιξιάτικη σειρά, που με τα χρώματά της αποπνέει αισιοδοξία και χαρά. Γεγονός που μεταμορφώνει το sportswear σε Fashion (και όχι μόνο) statement.

Η σειρά αφήνει αδιαμφισβήτητα το δικό της αποτύπωμα στη βιομηχανία της μόδας που ευελπιστούμε να γίνει κατευθυντήριο μήνυμα για τις επόμενες γενιές. Σαν το πιο πολύτιμο σημείωμα μέσα σε μπουκάλι που ταξίδεψε στις θάλασσες απ΄ άκρη σ’ άκρη αυτού του κόσμου στη διάρκεια πολλών ετών, ώσπου να φτάσει στον παραλήπτη με την περιέργεια να το ανοίξει και να γίνει ο αποδέκτης του μηνύματος ενότητας.

Η International Game collection είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια νέα συναρπαστική σειρά sportswear γιατί συμβολίζει την κρυφή μας ελπίδα για ένα κόσμο καλύτερο, πιο όμορφο, πιο ίσο, πιο θετικό, πιο φωτεινό. Έναν κόσμο που δεν θα χρειάζεται να εξηγούμε τα αυτονόητα. Έναν κόσμο που η λέξη «διάκριση» θα έχει σβηστεί από τα λεξικά και το λεξιλόγιό μας. Προς το παρόν, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμμετάσχουμε όλοι σ’ αυτό το International Game. Let the games begin, λοιπόν.

Ανακάλυψε την International Game Collection της Puma εδώ.