ΜΟΔΑ

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι μαζί τις νέες συλλογές Havaianas

H Girly Edition του brand Havaianas περιλαμβάνει συλλογές κομψές, θηλυκές και εντυπωσιακές που θα μας συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι κυριολεκτικά σε κάθε μας βήμα.

Το brand Havaianas καλοσωρίζει το καλοκαίρι με τη Girly Edition. Η συλλογή Havaianas You St. Tropez, η Havaianas Slim Flatform και η Havaianas Slim Glitter & Slim Sparkle περιλαμβάνουν μοντέλα που θα κάνουν το καλοκαίρι μας πιο στυλάτο, άνετο και -γιατί όχι;- λαμπερό.

Havaianas You St. Tropez

Με ιδιαίτερο υφασμάτινο λουράκι σε σχήμα φιόγκου. Φέτος, η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με νέα υλικά και υπέροχα χρώματα, όπως το μπεζ, το μπλε και το κίτρινο. Ακόμη, έχουν προστεθεί δύο επιπλέον μοντέλα, γιατί τρεις επιλογές είναι πάντα καλύτερες από μια!

Havaianas Slim Flatform

Είναι δυνατόν να συνδυαστεί η άνεση με την κομψότητα; Εννοείται! Το trend που έχει ξεκινήσει από το 2016, έχει κατακτήσει μια θέση στην καρδιά μας συνδυάζοντας την άνεση με το στυλ. Η νέα συλλογή Slim Flatform περιλαμβάνει μοντέλα που ξεχωρίζουν χάρη στην ίσια, ενισχυμένη σόλα τους και είναι διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά χρώματα, καθώς και δύο επιπλέον επιλογές με animal print σχέδια και δύο με glitter λεπτομέρειες.

Havaianas Slim Glitter & Slim Sparkle

Ως επέκταση της συλλογής Slim Glitter, που είναι διαθέσιμη σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα με glitter λεπτομέρειες στα λουράκια που τα κάνουν να λαμπυρίζουν, φέτος δημιουργήθηκε η νέα συλλογή Slim Sparkle. Τα χαρακτηριστικά, λαμπερά λουράκια παραμένουν, αλλά πλέον το glitter συνεχίζεται και γύρω από τη σόλα των μοντέλων.

Eξερευνήστε όλες τις νέες συλλογές του brand Havaianas.