ΜΟΔΑ

KENDALL+KYLLIE: Τον Σεπτέμβριο ανοίγει κατάστημα στη Γλυφάδα

Ο Όμιλος Folli Follie ανέλαβε την ανάπτυξη του δικτύου KENDALL+KYLIE με monobrand καταστήματα, το δεύτερο από τα οποία (μετά τη Σόφια της Βουλγαρίας) αναμένεται να ανοίξει τον Σεπτέμβριο στη Γλυφάδα.

Τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει στη Γλυφάδα το νέο κατάστημα KENDALL+KYLIE, του brand που δημιούργησαν οι αδελφές Kendall και Kylie Jenner, γνωστές από το τηλεοπτικό reality Τhe Kardashians. Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος FF Group ανέλαβε την ανάπτυξη του δικτύου. Στη συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ του FF Group και της εταιρείας ICB (International Celebrity Brands) προβλέπεται ότι ο Όμιλος θα ανοίξει με τη μορφή του Retail Distributor (Master Franchising) monobrand καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Το πρώτο monobrand κατάστημα KENDALL + KYLIE στην Ευρώπη ανοίγει από τον Όμιλο FF Group και συγκεκριμένα στη Σόφια αυτόν τον μήνα στο Ring Mall, ενώ τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το δεύτερο ομώνυμο κατάστημα στη Γλυφάδα Αττικής.

Ο Γιώργος Σάμιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, δήλωσε σχετικά ότι «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Όμιλος FF Group επενδύει στρατηγικά στη συνεργασία του με την ICB και στην ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων για τη KENDALL+KYLIE. Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που σε αυτή τη νέα εποχή για τον Όμιλο FF Group πετυχαίνουμε συμφωνίες με σημαντικές εταιρείες και brand σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες μας οδηγούν με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στην επόμενη ημέρα».

Πώς δημιουργήθηκε το brand

Το lifestyle brand KENDALL+KYLIE δημιουργήθηκε από τις παγκοσμίου φήμης influencers και style icons Kendall και Kylie Jenner το 2012. Με ισχυρή παρουσία στo ψηφιακό περιβάλλον (πάνω από 400 εκατομμύρια followers συνολικά στους λογαριασμούς τους στο Instagram), η Kendall και η Kylie Jenner αποτελούν δύο εξαιρετικά δημοφιλείς δημιουργούς της γενιάς τους.

Οι συλλογές KENDALL+KYLIE περιλαμβάνουν μία ολοκληρωμένη σειρά ένδυσης (athleisure, denim, πανωφόρια, t-shirt, παντελόνια, σορτς, φούστες, φορέματα και πλεκτά), αξεσουάρ (παπούτσια, τσάντες και γυαλιά ηλίου), swimwear, beachwear, underwear και homewear.

Όπως αναφέρει ο Όμιλος FF Group , στα δύο νέα καταστήματα θα διατίθενται τόσο οι συλλογές K+K White Collection, που απευθύνονται σε νεανικό κοινό, καθώς και η πιο σύγχρονη σειρά Black Label Collection. Όλες οι δημιουργίες KENDALL+KYLIE αντανακλούν το σύγχρονο ύφος της μόδας του σήμερα μέσα από ξεχωριστές επιλογές, που χαρακτηρίζονται από αυτοπεποίθηση και μοντέρνο στυλ.

Παρουσία σε πάνω από 25 χώρες

Το brand KENDALL+KYLIE διαθέτει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, καθώς και στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα (Μacy’s, Neiman Marcus, Selfridges, Saks Fifth Avenue, Harvey Nichols, Bloomingdales κ.ά.) σε Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αυστραλία και ξεκίνησε το franchise με καταστήματα Κ+Κ στην Doha, Abu Dhabi και σύντομα στο Dubai.

Ο Όμιλος FF Group επενδύει στρατηγικά στην ανάπτυξη του Fashion Retail σε συνεργασία με brand παγκοσμίου φήμης, καθώς και στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων μέσω Franchise στις χώρες δραστηριοποίησής του.

Ποια είναι η ICB

Η ICB εδρεύει στην Αθήνα και αντιπροσωπεύει και διανέμει σε Ελλάδα, Κύπρο και σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων, γνωστά brands, όπως Kendall + Kylie, Free People, BHPC, Gaudi, NA-KD, Halston, JLo Chiara Ferragni, Lipsy, LTB και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η ICB διαθέτει διεθνή παρουσία, καθώς αποτελεί τον παγκόσμιο αντιπρόσωπο της συλλογής Kendall + Kylie White, εκτός από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, με ένα χαρτοφυλάκιο πελατών, που περιλαμβάνει τα καλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης και πολυκαταστήματα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ινδία, καθώς και τα μεγαλύτερα eshop, όπως Amazon, Zalando, Namshi, About You κ.λπ.

Η εταιρεία διατηρεί ένα χαρτοφυλάκιο 500 πελατών, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, ανεξάρτητους πελάτες και πολυκαταστήματα στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή.