ΜΟΔΑ

Kisterss SS2020: Η νέα συλλογή από την Όλγα και τη Γωγώ Φαρμάκη

Χρώματα, αλλά και λιτός, μίνιμαλ σχεδιασμός χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή Kisterss για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020, που υπογράφουν η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την τέχνη και τα ακανόνιστα σχήματα. Graffiti, σύγχρονη ζωγραφική , υπαίθρια γλυπτική, καμβάδες ζωγραφισμένοι με νερομπογιές έχουν λειτουργήσει ως έμπνευση. Όσο για τα χρώματα: Αλλού ουδέτερα, αφήνουν τα prints να πρωταγωνιστήσουν και αλλού παίρνουν τον πρώτο λόγο κάνοντας τα κομμάτια ακόμα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά.

«Έχουμε επιλέξει αέρινα υφάσματα με υπέροχη αίσθηση στο σώμα, υφάσματα πολυτελείας εξαιρετικής ποιότητας, όπως σατέν, μαροκέν, μουσελίνα, δαντέλα παγιέτα κιπούρ και broderi. Τα t-shirt μας είναι από οργανικό βαμβάκι και τα μαγιό μας από λίκρα» λένε οι αδερφές Φαρμάκη, τονίζοντας πως τα υφάσματα είναι ελληνικά, ενώ η ραφή, η κατασκευή και η επεξεργασία των τυπωμάτων και των πλισέ έγιναν από τις ίδιες με μεράκι, φαντασία και αγάπη για το ρούχο και τις γυναίκες που θα τα φορέσουν.