ΜΟΔΑ

Little Mistress: Ο Μάνος Παραδείσης φέρνει στη Γλυφάδα τον Παράδεισο κάθε γυναίκας

Τα φορέματα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities θα τα βρεις στο πρώτο monobrand κατάστημα Little Mistress, στη Γλυφάδα.

Ισιώνει τις κρεμάστρες, φροντίζοντας να είναι στοιχισμένες με απόλυτη ακρίβεια στα περίπου 10 εκατοστά η μία από την άλλη. Ελέγχει ότι όλα τα ρούχα είναι καλοσιδερωμένα και ισιώνει την κούκλα της βιτρίνας. Στην κρεμάστρα της εισόδου φέρνει μπροστά ένα σακάκι σε έντονο χρώμα. «Γράφει καλύτερα στις φωτογραφίες» σχολιάζει. Όλα είναι έτοιμα για τη φωτογράφιση.

Ο Μάνος Παραδείσης έχει μεγαλώσει στην Κω και, όπως λέει, η Μόδα ήταν πάντα για εκείνον οικογενειακή υπόθεση. «Η μητέρα μου έχει καταστήματα ρούχων εδώ και 38 χρόνια. Είναι κάτι που υπάρχει στη ζωή μου από όταν ήμουν παιδί». Ήταν λοιπόν μοιραίο να ασχοληθεί και ο ίδιος με τη Μόδα. «Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και μετά πήγα για πρακτική σε μια εταιρία μόδας στο Λονδίνο. Εκεί κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Και γύρισα πίσω αποφασισμένος να ανοίξω μια εταιρία μόδας που θα εκπροσωπεί ξένα σήματα στην Ελλάδα. Αποφάσισα παράλληλα να κάνω και σπουδές σχεδίου μόδας, κάτι που μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο σε όσα κάνω σήμερα. Η εταιρία μας, Kathy Black, άνοιξε το 2017. Από τότε εκπροσωπούμε αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα διεθνή fashion brands, συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες boutiques. Ανάμεσα στα σήματα που εκπροσωπούμε είναι και η Little Mistress, ένα ανερχόμενο fashion brand από το Λονδίνο με παρουσία σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή».

«Φέρνουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα τη Little Mistress εδώ και τρία περίπου χρόνια, ωστόσο πριν μερικούς μήνες αποφάσισα να ανοίξω και το πρώτο monobrand κατάστημα στη χώρα μας. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος πού ακριβώς θέλω να γίνει. Οπότε εκεί που τα είχα όλα σχεδόν έτοιμα και έλειπε μόνο ο χώρος, βρέθηκε αυτό το κατάστημα στην οδό Κύπρου, στο κέντρο της Γλυφάδας. Απλώς έτυχε να περνάω μια μέρα απ’ έξω και να δω το μαγαζί άδειο. Και είπα αμέσως “αυτό είναι το μαγαζί μου”. Την περιοχή έτσι κι αλλιώς την ήξερα, οπότε η συγκυρία ήταν ιδανική».

Το brand philosophy της Little Mistress χωρίζεται σε τρεις κατευθύνσεις: Περιλαμβάνει αρχικά μια total συλλογή με νεανικά mainstream ρούχα, για κάθε ώρα της ημέρας. Στη συνέχεια, ξεχωρίζει η συλλογή “from desk to dinner” με κομμάτια που φοριούνται από το γραφείο μέχρι το βράδυ για ένα ποτό. Και, τέλος, το βραδινό φόρεμα. Κομμάτια για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, σε εξαιρετικά καλές όμως τιμές.

«Αυτά που μας ξεχωρίζουν στη Little Mistress είναι νομίζω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι πρόκειται για ένα κατάστημα στο οποίο θα βρεις ιδιαίτερα κομμάτια για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και βραδινά, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε μια πολύ ενημερωμένη boutique, με ένα brand πολύ δυνατό από πίσω μας. Έτσι, εδώ θα βρεις κάτι πιο exclusive, χωρίς όμως να πληρώσεις μια περιουσία. Δεν πιστεύω, για παράδειγμα, πως όταν μια γυναίκα αγοράζει ένα φόρεμα για μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση, όπως ένας γάμος, πρέπει να το πληρώνει πανάκριβα – και συνήθως να το φοράει μία μόνο φορά».

«Το δεύτερο που μας ξεχωρίζει είναι σίγουρα η εξυπηρέτηση, η οποία βασίζεται στο personal service. Είμαστε δίπλα στην πελάτισσα με όλη την έννοια της φράσης. Θα ασχοληθούμε προσωπικά μαζί της. Δεν είμαστε άλλο ένα κατάστημα που απλώς πουλάει ρούχα. Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη boutique των γυναικών για τα νότια προάστια – και όχι μόνο. Να έρχονται εδώ οι γυναίκες και να ζητάνε προσωπικά τον Μάνο, τη Μαρία, ή την Αδαμαντία. Να βρίσκουν εδώ τον άνθρωπό τους».

Κάτι άλλο που ξεχωρίζει τα ρούχα Little Mistress; Το γεγονός ότι πριν καν ανοίξει το πρώτο monobrand κατάστημα, ο Μάνος Παραδείσης είχε καταφέρει να τα κάνει τα αγαπημένα διάσημων Ελληνίδων. «Οι celebrities μας αγαπάνε και πολύ συχνά επιλέγουν ρούχα μας. Από τραγουδίστριες και παρουσιάστριες πρώτης γραμμής μέχρι anchorwomen και fashion influencers. Αν κανείς ρίξει μια ματιά στα social media accounts μας, θα συνειδητοποιήσει ότι οι Ελληνίδες celebrities πράγματι μας λατρεύουν!».