ΜΟΔΑ

Το νέο κατάστημα Napapijri κάνει style upgrade στη Γλυφάδα

Το πιο ασυμβίβαστο και περιπετειώδες casual brand μεταφέρει τη δράση στα νότια προάστια.

Η Napapijri, το brand που φιλοδοξεί να διαμορφώσει το μέλλον της Μόδας μέσα από τη βιωσιμότητα, το πρωτοποριακό design και την καινοτομία, έφτασε στα νότια προάστια. Το πρώτο της monobrand κατάστημα στη Γλυφάδα είναι γεγονός και βρίσκεται στο νούμερο 33 της οδού Μεταξά.

Στους δύο ορόφους του θα βρεις τα iconic ανδρικά και γυναικεία jackets της εταιρείας αλλά και όλα τα κομμάτια της γυναικείας, της ανδρικής και της παιδικής συλλογής για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019. Βρεθήκαμε εκεί μαζί με τον Chef & Restaurateur Γιώργο Παπακώστα και την blogger (και co-founder του balibu resortwear) Ρέα Παπαθανασίου, δύο ανθρώπους που ταιριάζουν τέλεια με τη φιλοσοφία του brand και το motto της νέας συλλογής Napapijri για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019: Choose Future.

Ένα τέτοιο brand δεν θα μπορούσε άλλωστε να απευθύνεται σε κομφορμιστές. Γεννήθηκε στις ιταλικές Άλπεις, το όνομά του βασίζεται στη φινλανδική λέξη για τον «Αρκτικό Κύκλο», το λογότυπο -μισό θετικό, μισό αρνητικό- συμβολίζει τον Βόρειο και τον Νότιο Πόλο και δίπλα του έχει τη νορβηγική σημαία. Η πολυπολιτισμικότητα ήταν ανέκαθεν οργανικό στοιχείο του brand.

Αυτό το στοιχείο είναι ξεκάθαρο και στις σειρές της συλλογής FW19. Ένα ταξίδι στην Άπω Ανατολή με τη σειρά Japan New Norm, στην Άγρια Δύση με τη σειρά Nevada Roadtrip, στην Καραΐβική με τη σειρά The Tribe. Παράλληλα, η συλλογή της Napapijri για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αποτελεί μία δυναμική επιβεβαίωση του future-positive χαρακτήρα του brand μέσα από τη street και την casual ένδυση, που συνδυάζει μίνιμαλ σιλουέτες και ασυμβίβαστα σχέδια, κομψότητα και αστείρευτη έμπνευση.

Ο πυρήνας της συλλογής αποτελείται από ευκολοφόρετα κομμάτια, τα οποία αναβαθμίζουν το ταξίδι σε μία μορφή δημιουργικής έκφρασης. Λαμπερά υφάσματα, μεταλλικά εφέ, καρό puffers, αντιπαραθέσεις υλικών και διαστάσεων: οι σύγχρονοι πρωτοπόροι ενδιαφέρονται για τη μόδα, αλλά και για το ταξίδι τους, είτε προσωπικό είτε γεωγραφικό.

Για αυτόν τον λόγο η φετινή συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αναδεικνύει την αφοσίωση της Napapijri στη βιωσιμότητα και την ηθική μόδα, επεκτείνοντας το εύρος των σχεδίων χωρίς φυσική γούνα και πούπουλα και αφαιρώντας το δέρμα από όλες τις τσάντες
και τα σακίδια.

Τη συλλογή Napapijri FW19 θα τη βρεις στα monobrand καταστήματα Napapijri, στα πολυκαταστήματα Attica και σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα.