ΜΟΔΑ

Ο στίβος περιπέτειας του Shopping House έκανε την διαφορά

Δυο καθαρόαιμοι Survivors (Στέλιος Κρητικός, Ελένη Χατζίδου) ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι του αγαπημένου μας πολυκαταστήματος, του Shopping House στον Άλιμο, σε ένα ακόμη επιτυχημένο event από εκείνα που μας έχει συνηθίσει.  

Το καλοκαίρι έφθασε και τα σχολεία τελείωσαν. Έτσι, στο Shopping House,  αποφάσισαν να στήσουν έναν ιδιαίτερο στίβο περιπέτειας με απαιτητικές δοκιμασίες για τους μικρούς παίκτες.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 15/06  και το Σάββατο 16/06 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο “Στίβος Περιπέτειας Shopping House”. Όσοι παρευρέθησαν στο event (μικροί και μεγάλοι) απόλαυσαν με την ψυχή τους την όλη εμπειρία. Όπως δηλαδή συμβαίνει συνήθως με τα πάσης φύσεως event (μουσικά και όχι μόνο) διοργανώνει ένα πολυκατάστημα που καταφέρνει πάντοτε να μας εκπλήσσει .

Οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν απλοί. Δημιουργήθηκαν δύο ομάδες με μπλε και κόκκινες μπαντάνες που μπήκαν στον  -ειδικά διαμορφωμένο- στίβο περιπέτειας αποφασισμένες να τα βγάλουν πέρα με τις δύσκολες και διασκεδαστικές προκλήσεις που αυτός τους επιφύλασσε. Ποιος ήταν ο μοναδικός στόχος; Μα φυσικά, η ‘επιβίωση’.

Ο Στέλιος Κρητικός και η Ελένη Χατζίδου, δυο από τα πλέον αγαπημένα μέλη της ομάδας των Διασήμων από τον φετινό 2ο κύκλο του Survivor, ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι του Shopping House ως πλέον αρμόδιοι σε αγωνιστικά ζητήματα.

Οι δυο τους έδωσαν τις δικές τους -προφανώς άκρως βιωματικές, λόγω της ‘θητείας’ τους στον Άγιο Δομίνικο- συμβουλές επιβίωσης και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και αμέτρητα selfies με όσους συμμετείχαν αλλά και με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.

Ο Στέλιος Κρητικός, πολύ δυναμικός και φιλικός με όλους, μπήκε στο στίβο περιπέτειας μαζί με τα παιδιά και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις απ’όλους.  

Ενώ η Ελένη Χατζίδου, λαμπερή όπως πάντα, κατάφερε επίσης να δώσει το δικό της μοναδικό στίγμα με άξονα και το χιούμορ που την διακρίνει.

Το αποτέλεσμα; Οι μικροί παίκτες και των δύο ομάδων διασκέδασαν με την καρδιά τους και έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν προκειμένου να φτάσουν στην νίκη.  

Ο Στίβος Περιπέτειας ήταν ακόμη ένα πολύ επιτυχημένο event Shopping House και εμείς ήδη ανυπομονούμε για το επόμενο.

Info: Shopping House, Θεομήτορος 41, Άλιμος, Website: www.shoppinghouse.gr