ΜΟΔΑ

Βρεθήκαμε στο opening του Ma Cherie στη Γλυφάδα

Το νέο Wellness Concept Store των νοτίων προαστίων γιόρτασε την άφιξή του στη Γλυφάδα με ένα πρωτότυπο yoga session.

Με έναν πολύ πρωτοποριακό τρόπο για τα ελληνικά δεδομένα αποφάσισε η αλυσίδα καταστημάτων Ma Cherie να γιορτάσει το opening του νέου της flagship καταστήματος στη Γλυφάδα.

Έτσι, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου το νέο hot wellness concept store των Νοτίων Προαστίων υποδέχτηκε μια ομάδα από επιτυχημένες γυναίκες του χώρου σε ένα πρωτότυπο yoga session που έγινε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Η ομάδα περιελάμβανε τη Μαρία-Λουίζα Βούρου, pilates instructor, τις Φοίβη Κυριάκη και Μυρτώ Σταυροπούλου, ιδιοκτήτριες των Aladastra, τις πλέον επιτυχημένες influencers/bloggers Χρυσάνθη Κουρούπη, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, την fitness/wellness blogger Μαλού Λαρσινού, την Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου, ιδιοκτήτρια των Cynane swimwear και τη γνωστή κτηνίατρο Έφη Ρόζη.

To yoga session συντόνισε η yogi Έφη Δήμα πάνω σε ειδικά σχεδιασμένα Aladastra yoga mats και με όλες τις συμμετέχουσες ντυμένες αποκλειστικά από τη Varley, το it-brand του athleisure που γεννήθηκε ανάμεσα στο LA και το Λονδίνο.

Μετά από το session, οι συμμετέχουσες μαζί με τους καλεσμένους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καινούργια συλλογή της Varley, όπως επίσης και την Alo Yoga, το αγαπημένο brand των celebrities από το Los Angeles και παγκόσμιο πρεσβευτή της yoga φιλοσοφίας και την P.E. Nation, τη νέα άφιξη στο fashion streetwear από την Αυστραλή στυλίστρια Pip Edwards.

Επίσης, ανακάλυψαν την underwear και loungewear συλλογή των Ma Cherie με brands όπως Chantelle (ειδικά τη σειρά Soft Stretch), Eberjey, Chantal Thomass κ.ά. στον ειδικά διαμορφωμένο intimate χώρο του καταστήματος και να βρουν το σωστό fit για τον σωματότυπό τους με τη βοήθεια των fitting experts.

Στο event του Ma Chérie έδωσαν το «παρών» και αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και του lifestyle, όπως η Stefania Fragista, η Αναστασία Περράκη, τα αδέρφια Αγιοστρατίτη , η Αλεξάνδρα Κατσαίτη αλλά και εκπρόσωποι των έντυπων και online μέσων.