ΜΟΔΑ

Πασχαλινές λαμπάδες Fatto a Mano by Villy

Η designer Βίλλυ Φατούρου φτιάχνει μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες και τις παραδίδει στην πόρτα σου.

Από μικρό παιδί, η Βίλλυ Φατούρου ήταν ανήσυχο πνεύμα με μεγάλη κλίση σε οτιδήποτε σχετίζεται με την χειροτεχνία, την τέχνη και την φαντασία. Ήταν κάτι περισσότερο από αναμενόμενο, μεγαλώνοντας να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη, το interior design, το οποίο σπούδασε σε Αθήνα και Φλωρεντία. Όμως, ένα δημιουργικό άτομο δεν εφησυχάζεται ποτέ και “εκμεταλλεύεται” κάθε ευκαιρία για να φτιάξει κάτι καινούριο και να διευρύνει τους ορίζοντες του.

Όπως ήταν φυσικό, εκτός από την ενασχόλησή της με την διακόσμηση, μέσω της εταιρίας της Fatto A Mano by Villy, ικανοποιεί την ανάγκη της για χειροποίητες δημιουργίες, φτιάχνοντας όμορφα και πρωτότυπα αντικείμενα. Στα crafts της μπορείς να βρεις από χειροποίητα τραπεζάκια από παλέτες, κηροπήγια, παιχνιδάκια και διακοσμητικά για παιδιά μέχρι μπομπονιέρες. Ουσιαστικά, σχεδόν ότι σκεφτείς η Βίλλυ μπορεί να το φτιάξει για σένα.

Κάθε χρόνο η περίοδος του Πάσχα είναι μια ιδανική ευκαιρία για να την Βίλλυ να βάλει την φαντασία της ώστε να δημιουργήσει όμορφες, custom και πρωτότυπες λαμπάδες για εμάς και τους μικρούς μας φίλους. Η συλλογή της με τις λαμπάδες για το 2016 έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τους όμορφους χρωματισμούς και τον ευφάνταστο συνδυασμό υλικών.

Αν θέλεις κάτι με πιο ρετρό αίσθηση, μπορείς να παραγγείλεις την λαμπάδα με το καρουζέλ- η οποία είναι μια από τις best-sellers της- ή αν θέλεις κάτι πιο παιδικό, εκείνη με το ξύλινο αυτοκινητάκι.

Πολλά από τα κεράκια είναι αρωματικά, οι κορδέλες είναι τόσο όμορφες και από εξαίρετης ποιότητας υφασμάτων που είναι σίγουρο ότι θα τις κρατήσεις και μετά την Ανάσταση, ενώ πολλά από τα αντικείμενα είναι ξύλινα ή υφασμάτινα. Ακόμα κι αν δεν βρεις κάποια λαμπάδα όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί, η Βίλλυ μπορεί να την φτιάξει ειδικά για εσένα.

Οι μέρες πλησιάζουν, για αυτό επισκέψου την σελίδα της στο Facebook για να διαλέξεις λαμπάδα για εσένα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα μικρά σου βαφτιστήρια.

Για παραγγελίες: Fambyvilly@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/fattoamanobyvilly/