ΜΟΔΑ

Pelican Vice: το μαγιό που ψάχνεις κάθε χρόνο, το βρήκες

Όσο βιαστικά και αν κλείνεις τη βαλίτσα πάντα σκέφτεσαι αν χώρεσες μέσα τα πολυπόθητα μαγιό σου. Και ναι, αυτό το Pelican Vice, είναι μέσα. Το έβαλες πρώτο.

Για αρχή, βόλταρε στο eshop εδώ.

Σίγουρα, θα το έχεις δει αν ακολουθείς λίγο πιο ψαγμένες influencers. Αν αναπολείς το στυλ από τις Μπριζίτ Μπαρντό, Σοφία Λόρεν, Λαίδη Νταιανα, αυτή η συλλογή είναι για εσένα. Εξάλλου, αυτές είναι και οι γυναίκες – πρότυπο, για την Βέρα Πελεκάνου, το κορίτσι πίσω από το brand, τα ‘πελεκανάκια’ όπως ονομάζει και η ίδια τα μαγιό της. Pelican Vice είναι το όνομα και το σήμα του brand που ήρθε για να μείνει.

Η απλότητα μέσα από την ποιότητα είναι το μότο της Βέρας που σχεδιάζει έχοντας στο νου της τι θα φορούσαν εκείνες οι γυναίκες. Εμείς με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως όλα της τα σχέδια αποπνέουν αγάπη για αυτά.

Χάζεψε το instagram εδώ

Ναι, τα σχέδια μπορείς να τα πεις και κλασσικά αλλά και μίνιμαλ, αποπνέοντας συγχρόνως κομψότητα και θηλυκότητα. Σκοπό έχουν φυσικά φορώντας τα νιώθεις ξεχωριστή, σαν να έχουν φτιαχτεί μόνο για σένα. Άσε που αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αφού είναι σχεδόν χειροποίητα και custom made, κατόπιν παραγγελίας.

Τα μαγιό αυτά θα τα λατρέψεις και τα φοράς και με αέρινες φούστες και παντελόνες στα νησιά. Για βράδυ, όπως το λέγαμε παλιά. Κοινώς θα τα φοράς όλη μέρα και θα το ευχαριστηθείς.

Συλλογές πραγματικά εμπνευσμένες, με τα ιδιαίτερα κοψίματα και τα ανάγλυφα υφάσματα να είναι οι πρωταγωνιστές της φετινής συλλογής. Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην υψηλή ποιότητα των υφασμάτων που αναδεικνύουν το γυναικείο κορμί, σμιλεύοντας το.

Δεύτερη χρονιά του Pelican Vice, με χρονική αφετηρία το 2016, και αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη πάντα, από τα ταξίδια στον κόσμο, αλλά και από την ομορφιά του Ελληνικού καλοκαιριού.

Αυτή τη φορά, η Βέρα έχει βαφτίσει τα μαγιό της με ονόματα παραλιών της Αυστραλίας μένοντας πιστή στο πρόγραμμα μαραθωνίων του καλού της όπως και πέρυσι.

“Θέλω οι γυναίκες να ταυτιστούν με το brand, και με την ποιότητα”. Αυτά μας λέει η Βέρα, η οποία είναι σίγουρη ότι η κομψότητα και το elegance, είναι έμφυτα, όπως φαίνεται και στα μαγιό του Pelican Vice.

Σίγουρα, αυτά τα μαγιό θα σε κάνουν να αγαπήσεις τα πελεκανάκια. 

Και που θα τα βρείς;

Eshop: www.pelicanvice.com

pelicanvice@gmail.com

www.facebook.com/pelicanvice

www.instagram.com/pelicanvice

Showroom: Μαλτέζου 39, ‘Αλιμος (κατόπιν ραντεβού, 6975060381)