ΜΟΔΑ

Pretty Me, τα μαγιό που κάνουν θραύση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Εμπνευσμένη από τις δαντελένιες παραλίες και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα της Μεσογείου, με μαγιό σε γεωμετρικά και εθνικ μοτίβα, η νέα PRETTY ME Summer 2017 Collection έρχεται για να αναβαθμίσει δραστικά το στιλ μας.

Το πιο ξεχωριστό και σικάτο λουκ φέτος κατά μήκος των παραλιών της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αλλά και των διάσημων στα πέρατα του κόσμου νησιών των Κυκλάδων, ξεκινάει και τελειώνει στις ευφάνταστες δημιουργίες της PRETTY ME που περιλαμβάνουν μαγιό με θηλυκά και vintage πατρόν, τα οποία συνδυάζονται με γεωμετρικά και εθνικ μοτίβα με αύρα Μεσογείου. 

Το μόνο πρόβλημα; Ένα PRETTY ME μαγιό ποτέ δεν είναι αρκετό. Και γιατί είναι όλα, μα όλα, ακαταμάχητα. Και γιατί είναι σαφώς value for money. Αλλά, το πιο σημαντικό, επειδή η φιλοσοφία της συλλογής -που έρχεται και ταιριάζει πλήρως με την κοσμοθεωρία του ελληνικού καλοκαιριού- θέλει κάθε pretty me girl να έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα στιλ που να είναι τόσο μοναδικό όσο εκείνη. 

Για αυτό και η Pretty me Summer 2017 Collection, όπως και η ανεμελιά της ζωής διπλά στη θάλασσα, προτάσσει mix & match διαφορετικών bikini top που συνδυάζονται εναλλακτικά με δυο ή περισσότερα bottom, θηλυκά ολόσωμα ή one-piece. 

Επιπλέον, παράλληλα με την καταπληκτική νέα καλοκαιρινή συλλογή, το αγαπημένο μας ελληνικό brand, λανσάρει την ειδική capsule συλλογή PRETTY ME Cosmic που ενθουσιάζει με τον ονειρικό χαρακτήρα των σχεδίων της αλλά και τις καταπληκτικές υφές των υλικών που τη συνθέτουν. Επιλέξτε κάποια από τα αστρολογικά μοτίβα, τις glittery mermaid υφές και τους μυθικούς μονόκερους και μεταμορφώστε εντελώς το στιλ σας σε κάτι που θυμίζει μια σύγχρονη γοργόνα.

Το PRETTY ME λουκ για το φετινό καλοκαίρι έρχεται να συμπληρώσει η νέα Beachwear Collection 2017 που προσφέρει την ιδανική λύση για την παραλία, τα καλοκαιρινά πάρτυ και τις συναυλίες συνδυάζοντας φλόραλ και τροπικαλ prints με θηλυκά κοψίματα και γεωμετρικά πάτερν με έντονες μονοχρωμίες.

Ένα ολοκληρωμένο λουκ από μια εταιρία που όχι μόνο εμπνέεται από τις παραλίες, τη κουλτούρα και το φώς της Μεσογείου, αλλά κατανοεί πλήρως την βαθειά ανάγκη μας να ζήσουμε και αυτό το καλοκαίρι ανέμελοι, με μποέμικη διάθεση, απλότητα και αυθεντικότητα αλλά παράλληλα με πάθος να απολαύσουμε τη θάλασσα και τον ζωογόνο ελληνικό ήλιο. 

Επίσημο site
Facebook page
Instagram