ΜΟΔΑ

ZIG Kinetica by Reebok: Τεχνολογία, λειτουργικότητα, design

Το πολυαναμενόμενο sneaker της σεζόν έρχεται στο The Athlete’s Foot στη Γλυφάδα με ένα εντυπωσιακό VIP event.

Η Reebok, ακολουθώντας τους παλμούς της σύγχρονης πραγματικότητας, φέρνει την επανάσταση μέσα από το νέο της τολμηρό sneaker: το ZIG Kinetica που συνδυάζει την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα με το πρωτοποριακό design και προσφέρει απόλυτη επιστροφή ενέργειας.

Το ZIG Kinetica, με την τολμηρή τεχνολογία του, χαρακτηρίζεται από την πρωτοποριακή σόλα με ζιγκ ζαγκ, ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει ενέργεια, να απορροφά τους κραδασμούς και να προσφέρει υψηλή απόκριση και άνεση, ενώ ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του το κάνει το απόλυτο sneaker που θα φορεθεί τόσο στο γυμναστήριο όσο και στις βόλτες σας.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο sneaker ZIG χρησιμοποιεί ένα εντυπωσιακό τριμερές σύστημα: Floatride Fuel, για την απορρόφηση των κραδασμών και απίστευτα μαλακή αίσθηση, ZIG Energy Shell που πέρα από τoν έντονο χαρακτήρα που προσθέτει στο design, η τεχνολογία του διοχετεύει και επιστρέφει ενέργεια και ZIG Energy Bands για αίσθηση ενέργειας και απόλυτης απόκρισης.

Το ZIG Kinetica κάνει VIP πρεμιέρα στο The Athlete’s Foot

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου το νέο ZIG Kinetica θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γλυφάδα: Δημοσιογράφοι και influencers θα βρεθούν στο The Athlete’s Foot και θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο sneaker της Reebok. Το NouPou θα είναι εκεί και θα επιστρέψει με αναλυτικό review και ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες!

Βρες το ZIG Kinetica στο Reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.